tiistai 12. maaliskuuta 2013

DIY: MINI MOODBOARD

Tekaisin pikaisesti helpon mini moodboardin kirjakaupasta ostamastani A4-kokoisesta mustasta kirjoitusalustasta. Pari kumilenkkiä ja värikäs nauha, ja sivulle yksi irtoklipsu siihen ja näin se valmis korteille yms. inspiraation lähteille.

I made a mini moodboard from A4 sized writing pad which can be bought from a bookshop. I just added a couple of rubber bands. And that's it. Now it is ready for my inspirations.


8 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Hei mikä ihana tollanen viivotin tuossa sivulla - näyttää ihan sellaselta, jollanen oli opettajalla ala-asteella!!? :)

Elsa kirjoitti...

Pieni Lintu, juu, olen viivoittimen itse maalannut, innoittajana se opettajan mitta koulusta. Tässä siitä lisää: http://elsass-elsass.blogspot.fi/2012/07/diy-ruler.html

Katja - Bag End kirjoitti...

Tosi kiva!

Ja tuohon edelliseen postaukseen. Ajatteles, minä en ole ikinä käynyt manikyyrissa, pitäisi se varmaan joskus kokea :-) Nuo ripsipidennykset herättävät uteliaisuuteni. Helpottaisi aamutoimia huimasti... Mutta jaksan silti ihmetellä miten ne pysyvät paikallaan kasvojenpesut ym?

t. Katja

Elsa kirjoitti...

Katja, ripset liimataan yksitellen oman ripseen, ja totta kai niitä irtoaa riippuen oman ripsen kasvusta. Huoltoväli 3-5 viikkoa. Terkuin, säihkyripsi ;)

mirka kirjoitti...

Hei, Sinulle olisi kiva haaste blogissani! Toivottavasti osallistut.
Hyvää päivän jatkoa.

www.mirkajohansson.fi/blogi

Nuppu Home kirjoitti...

Mielettömän yksinkertainen ratkaisu ja piristävä lopputulos. Uskomaton juttu, mutta löysin viime kesänä tuollaisen alkuperäisen koulun liitutauluviivottimen mökkipaikkakuntamme kirppikseltä. Pakkohan se oli tietty ostaa ;-)

Katja/Projektila kirjoitti...

Ai vitsi mitä kaikkee ihanaa täältä sinun blogista löytyykään!

Katiana kirjoitti...

Eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi ja sinullahan on täällä monia tosi kivoja ideoita. Wau! Tuo moodboard, esimerkiksi, on kyllä makea.