keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Nahkaa ja mokkaa

Olen vuosikausia pukeutunut mustiin vaatteisiin ja asusteisiin, ehkä joskus harmaa tai valkoinen huivi tai pusero tuo piristystä pukeutumiseeni. Miksikö mustaan? Helppo ja varma väri, ja viihdyn siinä. Mutta nyt olen tehnyt jotain repäisevää, nimittäin hankin kevääksi parempiin tilaisuuksiin vaalean nahan värisen olkalaukun, hippasen muistuttaa satulalaukkua.  Jo viime vuonna mieleni teki konjakin väristä nahkalaukkua. Ja beigen värinen kädessä kannettava mokkalaukku toimii toisena kevätlaukkuna, hankin sen muutama vuosi sitten Pariisista enkä ole sitä vielä käyttänyt. Nyt lienee aika, onneksi laukku on klassinen malliltaan.

I wear black clothes and bags usually and mainly. Why? It is safe and easy way and I like it. But now I have done something excetional. Bought a light brown (like a brandy) shoulder bag for better occasions, the bag remains  a saddle bag. The other bag for spring  is a suede bag from Paris which I bought a couple of years ago. I have not yet worn so it is like brand new.11 kommenttia:

selma kirjoitti...

Hienot! Erityisesti satulalaukku. Kävin sinun innoittamana etsimässä kirppikseltä nahkatakkeja mut ei vielä löytynyt sopivaa

-HEINI- kirjoitti...

Ihanat laukut, varsinkin tuollaisen satulalaukun voisin itellekin metsästää :)

Ompelukuume kirjoitti...

Ihana tuo satulalaukku!

Unknown kirjoitti...

upeita laukkuja!

http://sisustajanunelmat.blogspot.fi/

Lady of The Mess kirjoitti...

Kauniita laukkuja, varsinkin tuo satulalaukku. On tuo toinenkin, mutta lienee aika arka. Mä ihailen muilla noita ruskeansävyisiä laukkuja ja kenkiä, mutta kun koko oma garderoobi on sävytetty just siihen mustaan värimaailmaan, niin en ole raskinut hankkia. Mutta jos vain yhden tuollaisen ruskean satulalaukun - ja ehkä ruskeat saapikkaat ja vyö? Eihän sitä oikeestaan muita tarttiskaan.
Mukavaa viikkoa sinne noiden ihanuuksien kanssa.

Unknown kirjoitti...

Ihana tuo mokkanahkainen laukku!! :)

IMAGE black and white kirjoitti...

Vau. Sä olet rohkea. Mä en ole vielä tuossa pisteessä. ;)
Ja laukut ovat kyllä tosi kivoja...

Elsa kirjoitti...

Image, tiedä häntä vielä tuosta rohkeudesta... Voin hyvin perääntyä, jos niikseen tulee. 8)

Piia kirjoitti...

Mustassa on helppo olla, jos on väriä en ole oikein kotonani, ainut vaikeus on löytää kaapista sitä teittyä vaatetta kun kaikki on mustaa. Laukku on kyllä hieno saataisin uskaltaa käyttää :)

Katiana kirjoitti...

Noi laukut ovat ihania. Itselläni olisi etsinnässä myös tuollainen pieni ruskea laukku. Tuo olisi kyllä ihana. Voisitkohan kertoa mistä olet löytänyt tuon?

Elsa kirjoitti...

Katiana, kiitos kommentistasi! Nahkainen laukku on Boozt'sta (http://www.boozt.com/fi/fi/naiset), ja mokkalaukku on Pariisista.