tiistai 23. huhtikuuta 2013

AJOPUU

Olen parissa aiemmassa postauksessani hehkuttanut ajopuun oloisesta ruskeasta puusta, ja nyt alkaa löytyä siihen sävyyn kivoja sisustusesineitä. Puu on kuluneen oloista ja harmahtavan ruskeaa.  Kuvassa näkyvät myös kauan aikaa sitten - varmaankin useita vuosikymmeniä sitten -  silloisesta Intian Basaarista ostetut puiset rasiat, ja nythän se ovatkin kovin trendikkäät värinsä puolesta - tosin hieman näytin pinnalle hiekkapaperia kuluneisuuden aikaansaamiseksi.

Tuikkuteline (joka muuten soveltuu muuhunkin käyttöön, vaikka tarjoiluesineeksi) ja leipäkori ovat Wanilla Rosesta, muistathan osallistua Wanilla Rose-arvontaani, klik tästä!

Love the driftwood like brown and feeling of faded wood. The wooden boxes below are old from my childhood and now they very trendy. Candle holder and bread basket are from Wanilla Rose.

5 kommenttia:

Katja - Bag End kirjoitti...

Kauniita nuo puurasiat ja sun DIY nahkakorut on tosi bueno :-)

Elsa kirjoitti...

Kiitos, Katja!

Anu kirjoitti...

Kauniita esineitä! Ja muistinpa juuri, että minullakin on tuollainen puulaatikko jossain kätköissä. Isä sen joskus toi joltain ulkomaanreissulta.

Niina/Kartano keltainen kirjoitti...

Ihanat rasiat.Joku näissä ruskeissa vetoaa minuun tänä kevään. Huomaan, että kuvaan itse toistuvasti ruskean eri sävyjä.

Maikki kirjoitti...

Ajopuu on kyllä niin ihana väri.. Itse olen keräillyt ajopuita ja hyödyntänyt niitä sellaisenaan sisustuksessa, niin ihania kun ovat!