maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kasvihuoneilmiö

Käväisin eilen systerin kanssa Kasvihuoneilmiössä, joka sijaitsee vanhan ykköstien varrella Nummi-Pusulassa. Tavaraa piisaa lattiasta kattoon,  uutta ja vanhaa, modernia ja antiikkia, armeijan ylijäämiä, kirjoja ja kortteja, koreja ja ruukkuja, kristallikruunuja ja kaappeja, vaikka ja mitä. Ja jos väsy yllättää, niin kahvilasta saa lisäenergiaa. Tässä kuvatunnelmia.

Visited yesterday with my sister in a general store called Kasvihuoneilmiö (translated directly in English as Greenhouse Effect), there are sold what ever you can think and much more.
9 kommenttia:

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Onpa mielenkiintoisen näköinen paikka! :)

Kolmen Koti Rannikolla kirjoitti...

Tää on niin ihana paikka, käynyt viimeksi vuosia sitten, mutta kuvat nähdessäni taidetaan pikapika tehdä sinne kevätretki :)

Nuppu Home kirjoitti...

Ompa uskomaton määrä mielenkiintoista tavaraa. En ole uskaltanut käydä, taidan epäillä että saan jonkun ostoskuumeen...

mirka kirjoitti...

Tuo on ihana paikka. Miten on hinnat tänä päivänä, onko ihan ok?
Päivän jatkoja

Unknown kirjoitti...

Näyttääpä kivalta paikalta, täytyypä joskus ehkä käydä! :)

Sanna Inspired by love kirjoitti...

Tuo on kyllä mahtis paikka! Täytyy tehdä taas reissu turkuun ja poiketa :)

Tarja / Tarjas Snowland kirjoitti...

Hauska paikka, jossa tulee poikettua aina kun ohi ajetaan :).

Katja - Bag End kirjoitti...

Mä olen tuosta Kasvihuoneilmiöstä kuullut, mutten ole ikinä käynyt. Menisin siellä varmasti hulluksi... Sun kuvista bongasin heti nuo ihkut metallikaapit.

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Kasvihuoneilmiö on ihan anoppilan lähellä. Aiemmin pidin siitä enemmän, kun tarjolla oli aidosti vanhaa tavaraa, nyt suurin osa on kiinalaista uusvanhaa. Käyn silti pari kertaa vuodessa retkellä siellä. Yksi parhaista löydöistä (siltä ajalta kun tavara oli enemmän makuuni) on Alkon vanha fasettihiottu soikea lasinen ikkunakyltti johon maalattu kultakirjaimin Oy Alkoholiliike Ab.

Nummella Ykköstietä Helsinkiin päin on Lahjahovi, jossa on kaikenlaista roinaa, mutta myös antiikkia. Sieltä olen tehnyt hyviä löytöjä; mm. Rörstrandin 100 v. vanhat hyväkuntoiset mustavalkoiset ruoka- ja keittolautaset 4€/kpl, vanha jalallinen kakkulautanen 5€ jne.