torstai 9. toukokuuta 2013

BASKET CASE

(BLOGIYHTEISTYÖ) Myönnän, olen korihullu. Niitä on vaikea vastustaa. Tämän tyylikkään meriheinäkorin sain blogin kautta lahjaksi - olen ikionnellinen ja kiitollinen siitä. Kauniin muotoinen, kevyt ja riittävän iso kori sopii moneen menoon ja käyttöön. Paitsi kesäisenä korikassina, niin toimii mainiosti säilytyskorina vaikkapa lehdille tai oliivipuun suojaruukkuna.

Ai että mistäkö näitä Bloomingvillen koreja voi ostaa? Verkkokauppa Cilla's ´sta joka on verkkokauppa niin minun maun mukaan. Tykkään Cillan ajatuksesta ettei valitse tavaraa vain sen kauneuden vuoksi. Vaan Cillan valintakupissa mallistoa päättäessä on kestävän kehityksen periaatteet ja tavarantoimittajan tapa toimia yrityksenä. Nettikaupan valikoimissa on arjen piristystä, iloa ja rentoa oloa.
Onpa Cillalla myös aikas makea kesäduuni, siitä enemmän hänen blogissaan, klik! Käykää tutustumassa Cilla'siin, minä ryhdyn nahkahommiin. Mukavaa helatorstaita, eilen saimme maistaa palasen kesää, lämpömittari nousi yli +20:n asteen.

I am a real basket case. Got this lovely Bloomingdale basket as a blog gift from Cilla's - I am so happy and grateful. This basket goes well in many purposes, as a summer basket for shopping and for storage of plants and magazines. Love it.5 kommenttia:

Nuppu Home kirjoitti...

Toi on siis niin niin ihana kori, että sitä näkyy jo ihan kaikissa sisustuslehdissä ja muissakin blogeissa. Nyt sain siitä inspiksen kokeilla josko osaisin virkkaamalla väkertää vähän saman muotoisen. Just tuo muoto korissa on se, joka siinä eniten itseäni viehättää. Mitä mieltä olet, kantsiskos kokeilla?

Elsa kirjoitti...

Nuppu, kokeile ihmeessä. Muoto onkin tosi nätti.

Kamomilla kirjoitti...

Yksi sana: IHANA, kertakaikkiaan.

Unknown kirjoitti...

Mä myönnä myös, että olen korihullu niin 10 muun hulluden lisäksi ;) Oikein kivannäköinen kori, sopii moneen käyttöön! :)

Unknown kirjoitti...

Hieno! Oon ihaillut tätä samaa korimallia eli täällä on toinen korihullu, mutta myös arkku/boxihullu ;)