lauantai 25. toukokuuta 2013

MANSIKOITA JA PIZZAA

Helppous on minulle tärkeintä ruuanlaitossa. Tänään oli vuorossa pizzaa lauantain kunniaksi. Arkistojemmoistani löytyi jo viime elokuussa Pihkalassa vinkatusta helposta ja herkullisesta pizzasta. Salamia, buffalomozzarellaa ja juustoraastetta ja nämä ainekset laitoin laiskuuttani valmiin pohjan päälle. Mansikat pizzan päällä tuntuivat ensin omituiselta mutta mitä vielä, loistava makuyhdistelmä rucolan kera, suolaista ja makeaa toimii.

EDIT: Saippua-arvonnan voittaja on Lady of the Mess, joka kommentoi seuraavasti: "Kaakaovoi-sokerikuorinta. Sellaista tarvii vanhan naisen kuiva iho;) Ja kahdella mukana, tottamaar!" Lämpimät onnittelut! Olen ollut voittajaan jo yhteyksissä. Kiitoksia kaikille mukana olosta!
 
Easy and delicious pizza with salami, mozzarella and straberries with rucola. Strawberries on the top sounded strange but at the end the taste was excellent, sweet and salty works.7 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Nam, näyttää hyvältä!

Anu kirjoitti...

Enpä ole keksinyt laittaa mansikoita pizzan päälle, mutta taatusti kokelemisen arvoinen juttu. :)

mirka kirjoitti...

..nyt olen nähnyt kaiken :D (toki minö kun kuulun pizzakastiin jossa lättyyn ei vihreitä laiteta niin vähän otti pumpusta, mutta seleviän :D

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Mulla on vielä mansikat testaamatta salaateissa ja muissa. Tänä kesänä täytyy kokeilla :)

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Mulla on vielä mansikat testaamatta salaateissa ja muissa. Tänä kesänä täytyy kokeilla :)

Elli kirjoitti...

Näyttää NIIN hyvältä. Kivoja mustavalkoisia astioita myös, itselläni on nyt kova mustavalkoisen kaipuu :)

Vilhelmiina kirjoitti...

Hui mansikoita pizzan päälle!! Näyttää hurjalta, mutta voihan se olla jopa hurjan hyvää! :D Täytyy kokeilla, ite kanssa tykkään suolasen ja makean yhdistelmästä! :)