perjantai 3. toukokuuta 2013

PARKKIINTUNUT

Taas perjantai, jo "toinen kerta" tällä viikolla. Olisipa näitä vaan enemmän. Toiveeni tosin toteutuu enemmin kuin myöhemmin, ensi viikkohan on vastaavanlainen miniviikko.

Olen jotenkin tykästynyt tällä hetkellä konjakin väriseen nahkaan. Sellaiseen kunnon parkkiintuneeseen nahkaan. Huutonetistä huutelin itselleni tämän niin suloisen ja pienen nahkalaukun. Siinä on käsityön leima, ja pieni kompaktikoko miellyttää. 

Minä olen menossa pitkästä aikaa koiranäyttelyyn Tampereelle, on Ellin eka näyttely. Jännää. Mukavaa viikonvaihdetta kaikille tänne kurkistaneille!

Muistathan osallistua Kortiston korttiarvontaa, klik klik tästä!

This was a mini work week as it is also next week. Me like! At the moment I am very keen to brandy coloured leather. Really tanned and strong leather appeals me a lot. As it is this cute and small leather bag, which I bought today. A second hand bag has tanned nicely. Have a nice weekend!

 

2 kommenttia:

selma kirjoitti...

Ou, toi on aivan ihana! Onnea Ellille huomiseen!

Tarja / Tarjas Snowland kirjoitti...

Minusta tuntuu että konjakkinahka on tulossa "muotiin" aika isosti, ja sehän passaa, se sopii minunkin tyyliin niin mainiosti.

Oikeastaan en yhtään ihmettele, sillä onhan se jotenkin luonnollinen jatkumo muille luonnonmateriaaleille, jotka on olleet kovassa huudossa muutaman vuoden.

Onnea näytelmään, itsekin olen monasti Treen näyttelyssä ollut. Tänä vuonna jää väliin.