sunnuntai 12. toukokuuta 2013

VAIHTO

Olohuoneestani löytyy huoneenjakajana valkoinen Muurame-kirjahylly, joka on kulkenut mukanani aina kodista toiseen. Klassikko kestää aikaa. Hyllyssä on kirjoja yms. jotka tuuppaavat häiritsemään värikkyydellään joten olen ratkaisuksi laittanut hyllyn eteen verhon. Edellinen verho oli mustavalkoinen pystyraitakangas, ja se toi vähän liikaa sirkustelttameininkiä ja nyt vaihdoin sen Ikean Trådklöver-kankaaseen. Hieman epäröin josko se on kuitenkin liian levoton kuvion takia. Mutta onneksi ei, se tuo valoa ja raikkautta.

Ihanaista Äitienpäivää kaikille ja etenkin omalle Äidilleni!

Changed a new fabric which I have in front of my Muurame shelves. I chose Ikea's Trådklöver black and white fabric. It brings light and freshness to the living room and at the same time it covers books. Have a nice Mother's Day!
 

 
 
 
3 kommenttia:

KATJA/ NEOVIA HOUSE kirjoitti...

Hieno on tuo kangas, ja hauska yhteensattuma, kun itse laitoin juuri tuota kangasta tilanjakajaksi kirjahyllyn taakse! (ompelua vailla, heitin sen äkkiä vaan kiskoon). Minäkin epäilin ensin, onko se liian levoton, mutta ei onneksi :). Siinä on ilmettä, mutta isona pintana jää kuitenkin tarpeeksi taustalle.

KOTIA. kirjoitti...

Kiva blogi sinulla, lukijaksi jäin :)Ja toi lattiavalaisin on just mistä itse haaveilen, kylläkin mustana. Oletko mistä hankkinut sen? Tervetuloa lukemaan/kurkkaamaan myös omaa -aika uutta blogiani :)

Unknown kirjoitti...

Tuo Ikean kangas on aivan ihana ja olen koittanut sille löytää paikkaa kotona, mutta toistaiseksi onnistumatta!