lauantai 15. kesäkuuta 2013

SUMMER BLISS

Täytyy vielä kerran hehkuttaa viiden viikon kesälomani alkamista, koska tämä hetki juuri nyt on siinä parasta. Ehkä paras aika vuodesta.  Kaikki edessä, huolettomuus ja vapaus rutiineista on koittanut. Eikä väliä vaikka eilen satoi runsaasti loman alkamisen kunniaksi, loma on lomaa, tuli taivaalta mitä tahansa. Kesäsuunnitelmiini kuuluu mm. viikko heinäkuussa Hangossa, mutta siitä enemmän sitten vähän myöhemmin. Paras suunnitelma lienee ettei ole mitään ihmeempiä suunnitelmia vaan nauttia kesästä sellaisenaan ja mennä sinne minne nokka osoittaa. Nyt smoothien tekoon ja sitten Hyvinkäälle Wanilla Roseen. Mukavaa viikonloppua, ihanaiset!
 
I am so happy as my five weeks summer holidays starts now. Imagine, five weeks of summer bliss and freedom from rutines! Probably the best time of the year as everything is ahead. Have a nice weekend!
 
 

8 kommenttia:

Cillas kirjoitti...

Ihanista ihaninta lomaa Elsa-dear!

selma kirjoitti...

Aivan mahtavaa lomaa sulle! Hanko kuulostaa ihanalta ja totta on, että lomasta tekee täydellisen just se vapaus tehdä mitä vaan. Sun loman alun kunniaksi täällä paistaa vielä aurinkokin:)

Retromoderni kirjoitti...

Mahtavaa lomaa sullekin. itsellä alkoi kans mutta vain osa 1 ja Kööpenhamina kutsuu.

Elsa kirjoitti...

Kiitoksia! Täälläkin paistaa aurinko!

Suvi Tuuli kirjoitti...

OIkein hyvää lomaa! Vielä pitäis kaks viikkoa jaksaa...

Sally kirjoitti...

Ihanaa lomaa! Naattikaa ;)

Päivi Lemström kirjoitti...

Mukavaa lomaa sinne!!
XX

Perla / Lumon Valkama kirjoitti...

Ihanaa lomaa! Jos suunnitelmissa on Hanko ja huolettomuus, niin ei voi mennä pahasti pieleen. :)