maanantai 22. heinäkuuta 2013

47m2

Löysin erityisen kutkuttavan kohteen Fantastic Frankin sivuilta (klik klik), johon olen palannut useamman kerran, ja tässä teillekin nähtäväksi. Parasta tässä kohteessa on aivan erityisen hieno sijainti, meri on todella lähellä, vain muutaman askeleen päässä. Tämä sijaitsee Tukholman keskustassa Saltsjöqvarnin laiturilla katutasossa. 47m2, jossa 1,5 huonetta + loft. 3,4 metriä huonekorkeutta, ja kolmessa tasossa. Kaiken kruunaa panoraamaikkunat merelle. Huikean jännittävä ja toiminnallinen  sekä valoisa asunto.
 
Found this fascinating apartment from Fantastic Frank's site. Its location is superb, just near the sea at the pier. In Stockholm, Sweden, 47m2 with 1,5 rooms + loft, 3,4 m height and in three levels. And see the panorama windows! Full of light!
 
Kuvat | Pics: Fantastic Frank

4 kommenttia:

Aicha kirjoitti...

Ihana!!

Nuppu Home kirjoitti...

Näillä kuvillasi on Elsa ihan valtava vaikutus minuun nyt. Tuo kuva, jossa peitto, tyynyt jne on kadulla katutason asunnon oven edessä/ikkunoiden alla on NYT SE JUTTU! Olen nimittäin jo muutaman viikon pohtinut asunnon ostoa kauniin jugend-talon katutasosta ikkunat merelle päin (tosin se vaatii tuhat muuta asiaa järjestymään ennen sitä, mutta se on nyt tässä jutussa sivuseikka). Tämän postauksesi nähtyäni tiedän, että tuo mainitsemani asunto on tarkoitettu JUURI MINULLE. Huomenna varaan sinne yksityisnäytön - voi mahdotonta mikä varmuus on nyt sydämessäni, kohtalo on tarkoittanut sen juuri minulle, ihan varmasti - voi Elsa mitä teit! Tuskin maltan mennä nukkumaan ja tiedän mistä näen unta :-)

Sally kirjoitti...

Ihana! Yövyttiin Tanskan reissumme paluumatkalla tossa naapurissa, hotelli Marina Tower, ja kuljeskeltiin parina päivänä juurikin tuossa pitkällä rantalaiturilla. Aurinko laski huumaavasti Gröna Lundin ylle ja värjäsi meren oranssinpunaiseksi. Mietin silloin, millaistahan olisi asua tässä, näissä upeissa rannan tornitaloissa ja nähnä tämä maisema ja upeat auringonlaskut omalta parvekkeelta...

Nuppu Home kirjoitti...

Nyyh nyyh, voi kurjuuksien kurjuus. En päässyt edes katsomaan tuota aiemmin mainitsemaani asuntoa - kun soitin tänään aamulla sopiakseni sinne näytön, sain kuulla että se oli viikonlopun aikana myyty :-( Kyllä nyt harmittaa ja itkettikin vähän, kun olen niin hidas käänteissäni....