maanantai 15. heinäkuuta 2013

ASUNTOMESSUJEN TOP3

Kävimme eilen Hyvinkään Asuntomessuilla aurinkoisessa säässä. En ole pitkään aikaan käynyt asuontomessuilla, ja odotukset olivat korkealla juuri sen takia. Odotin omaperäisyyttä ja persoonallisia ratkaisuja. Samantapaisia, varmoja taloratkaisuja messualue oli pullollaan. Mutta löysin toki paljon hyvääkin, tässä minun TOP3 -lempikohdetta messuilta.
 
Ehdoton lempikohteeni on lehtikuusiverhoiltu Lammi-kivitalon Maja, joka on Deko-lehden sisustuskohde. Originaali, persoonallinen, rajoja rikkova ja rohkea niin talona kuin sisustukseltaan. Huonejärjestys on mielenkiintoinen, oleskelutilat alhaalla ja ylhäällä makuuhuoneet. Huolimatta tummasta sisustuksestaan tila on valoisa suurista ikkunoista johtuen. Talossa on käytetty runsaasti luonnonmateriaaleja, puuta, kiveä, betonia, puuvillaa ja pellavaa. Oleskeluosan musta katto ilahduttaa.  Talo on sijoitettu juuri oikeanlaiselle mäntypuutontille. Hieno kohde joka puhuttaa varmasti! 
Toinen lempikohteeni on Jämerän Villa Sisu jossa asustelee heavy-bändin kitaristi.  Kevytbetonitalo, jonka sisustus on asujansa näköinen. Jykevästi rokkaava, omaperäinen ja erilainen. Tilankäyttö on mainiota, valoa ja tilaa, musta kompakti keittiö, joka on samassa tilassa oleskeluhuoneen kanssa. Musta sauna, ja löytyypä talosta musiikkistudio. Suojattu atrium-piha pitää katsojat loitolla. Olohuoneessa isot ikkunat ja sisustus kohdallaan, kivoja yksityiskohtia. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kolmas lempikohteeni on Mammuttihirren Talvipalatsin hirsitalo. Yllättävän positiivinen hirsitalokohde, 2-kerroksinen. Tykkäsin kuutiomallisesta taloratkaisusta, selkeä. Linjakas keittiö. Paljon kivoja sisustuksessa, etenkin betonin käyttö ihastutti, esim. sohva- sekä keittiönpöydässä.
 
Here are pictures from the Housing Fair 2013 which is held in town of Hyvinkää.

 
 

5 kommenttia:

Kerttu / Modernisti kodikas kirjoitti...

Samoja suosikkeja kuin minulla! :)

Päivi Lemström kirjoitti...

Hei, minua täällä hymyilyttää, koska olin myös samana päivänä asuntomessuilla ja aika sama maku meillä...omassa blogissani paljon samoja kuvia :-))
Terkkuja Päivi

Lady of The Mess kirjoitti...

Vaikka itse en tänä vuonna aio asuntomessuille, on kiva, kun teidän välityksellä pääsen niistä nauttimaan. Ja niinkuin Päiville jo kommentoinkin, täällä voi hyvin valita ne jutut, joiden tyylin ja maun tuntee;)
Kiitos!

KOTIA. kirjoitti...

Hyvältä näyttää, itse myös menossa keskiviikkona messuille. Dekolehden kohde kokonaisuudessaan ja mammuttihirren sisustus upposi myös itselle.

Virpi P. kirjoitti...

Pidin ihan samoista kohteista, ylimpänä ihastuksena tuo Maja.