lauantai 20. heinäkuuta 2013

HANKO, OSA 1

Asuinpaikkamme Hanko-viikkomme aikana on yhden postauksen aihe. Asuimme erittäin uniikissa paikassa, nimittäin entisessä täysihoitolassa. Alkujaan pensionaatti Bellevue osoitteessa Mannerheimintie 2 rakennettiin vuonna 1893, siis 120 vuoden ikäinen kulttuurihistoriallisesti tärkeä puuhuvila. Bellevue on suurikoinen huvila, sen leveys noin 86 metriä. Vieläkin Bellevuessa on aistittavissa entinen viipyilevä ja lomailuista sekä palvelusta nautiskeleva ilmapiiri. Alakerran suuri ruokasali ja ulkoterassi ovat yhä yhteisessä käytössä. Maailman meno muuttui, ja jossain vaiheessa täysihoitola lopetti toimintansa, ja siitä muodostui asunto-osakeyhtiö, jossa on hieman yli 40 huoneistoa.

Vuokrasimme jo alkuvuodesta noin 40 m2 täysin varustellun ja kalustetun huoneiston käyttöömme viikoksi Bellevuen toisesta kerroksesta. Avoin näkymä merelle on mitä kaunein, ja rantaankin vain 30 metriä matkaa.

During our Hanko holidays we stayed in a 40 m2 flat in an old and very big wooden villa. Originally it was a boarding house built in 1893. The past time can be sensed when walking through the long corridors. And the sea view is marvellous and only 30 metres to the beach. 

 
 

7 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Kaunista, ei voi muuta sanoa! :)

Vekarus kirjoitti...

Olipas upea paikka!

Vekarus kirjoitti...

Olipas upea paikka!

Unknown kirjoitti...

Ihana paikka ja mikä ympäristö! :) Sisältä tosin odotin ihan erinäköistä :D

IMAGE black and white kirjoitti...

Aivan mielettömän upealta näyttää. <3

Cillas kirjoitti...

Todella upean paikan löysitte. Teillä on ollut varmasti nautinnollinen loma noissa puitteissa!

Perla / Lumon Valkama kirjoitti...

Hanko on niin ihana. Ja nuo uimakopit <3