maanantai 29. heinäkuuta 2013

PIHKA

Kenkäpaja Pihkan yrittäjänaiset Maisa ja Veera lähestyivät minua kysyen josko olisn kiinnostunut tekemään heidän yrityksestään postauksen. Kyllä maar ja erittäin mielelläni. Käsityölaisiä tuen aina kun siihen aihetta, ja tässä tapauksessa mitä suurimmassa määrin.


Mielestäni Kenkäpaja Pihkalla on erittäin loistava liikeidea, sillä he valmistavat nahasta käsityönä kenkiä, laukkuja ja muita nahkatuotteista - jopa ihan kustomoituja oman toiveesi mukaisia. Mikä olisikaan parempi kuin saada aivan uniikit, vain Sinulle tehdyt nahkamaiharit, sillä voit itse valita päällis- ja pohjamateriaalit laajasta valikoimasta. Kenkäpaja Pihkan perusajatuksena on läheltä hankitut materiaalit, ekologiset arvot, eettinen tuotanto unohtamatta suomalaista käsityötä ja yksilöllistä ja kestävää lopputulosta. Väittäisin hintoja hyvinkin kohtuullisiksi verrattuna valmiskenkiin. Kenkä- ja laukkumallit ovat ajattomia ja rentoja. Vai mitä sanotte näistä?  Minä ainakin olen hyvinkin pihkassa.

Kuvat: www.kenkapajapihka.fi8 kommenttia:

June kirjoitti...

Ooh, ihan mieletöntä!! Laitetaan toi muistiin, seuraavan kerran kun kaipaan uutta ja hyvää nahkalaukkua tai -kenkiä, tilaan kyllä tuolta. :)

Eliza.V kirjoitti...

Ihanat Olgat !

Mari kirjoitti...

Oih, tuo salkku on ihana!

Vilhelmiina kirjoitti...

Ihana tuo salkku!! :) Meidän iskällä oli mun lapsuusaikoina hyvin samanlainen, ihanaa vanhaa henkeä näissä tuotteissa! :)

mirka kirjoitti...

Kelmi salkku on todella upea!
Hyvä kotimaisuudelle, kiitos vinkistä!
Hyvää päivän jatkoa!

Elsa kirjoitti...

Oijoi! Vinkkasin avopuolisolle Sysi-nilkkurit ja tilaukseen taitaa mennä :D Itselle haluaisin Tilke- tai Virna-repun! Mäkin oon pihkassa.

My Moon kirjoitti...

Aivan ihania tuotteita, varsinkin Kelmi-laukku/reppu!

Unknown kirjoitti...

No onpa komeita nahkatuotteita, itse tykästyin noihin kenkiin eikä tuo laukkukaan hassumpi olisi. Kiva tietää tästä, jos on tarvetta jossain vaiheessa, kysäisen sulta lisää..:)