sunnuntai 25. elokuuta 2013

HAASTE: UUSI KUVAKULMA

Sain Kotilan Riikalta mielenkiintoisen ja vähintäänkin haastavan haasteen. Ei kai se muuten haaste ole? Kiitoksia Riikka!
 
KOTILA -blogin UUSI KUVAKULMA -haaste:

- Ota valokuva tai useampikin kodistasi, tai muusta blogisi aihepiiriin liittyvästä, tällä kertaa jostakin sellaisesta kuvakulmasta tai yksityiskohdasta, jota blogissasi ei ole ennen nähty.
- Kiitä sitä bloggaria, jolta olet haasteen saanut ja käy laittamassa linkki postaukseesi myös KOTILA -blogiin (kotilablogi.blogspot.fi).
- Laita haaste eteenpäin viidelle bloggarille
 
Haastan mukaan seuraavat blogit ja bloggarit:
 
 
Vassokuu, arvoisat leidit, ottakaa haaste vastaan, muttei ole pakko!

Vastaukseni haasteeseen onkin sitten toinen juttu. Viiden ja puolen vuoden bloggauksen jälkeen uusia kuvakulmia on jokseenkin vaikea löytää. Hankin kirjoitusnurkkaukseeni roskiksen Granitista, tosin nyt siinä säilytän paperirullia. Sibella Courtin kirjat ovat myös verraten uusi hankinta, upeita kirjoja niin sisällöllisesti kuin kirjana. Kirjat ovat erittäin visuaalisia ja kauniisti sidottuja.
6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hauskaa, että otit haasteen vastaan! Ja hienon uuden kuvakulman valitsit!

Iloista alkavaa viikkoa!

Anu kirjoitti...

Pari viikkoa sitten oman työpöytäni viereen ilmestyi tuo samainen kori, joka toimii vieläpä samassa tarkoituksessa kuin sinulla. Hieno kori todellakin! :)

Katja - Bag End kirjoitti...

Voisin vaikka ottaakin haasteen vastaan! Tämä on muuten oikeasti haasteellinen haaste, varsinkin kun olen bloggaillut jo about 5.5 vuotta :-) Meillä kun ei niin paljon muutoksia tapahdu... Mutta kyllä minä nyt muutamat uudet kuvakulmat löydän.

Omat kuvakulmasi on muuten erittäin hyvät :-)

Minttu / Saa kurkistaa blogi kirjoitti...

Kiitos Elsa haasteesta! :)
Menenkin heti suunnittelemaan toteutusta! :)

Tiina kirjoitti...

Kiitos, yritän saada jotain aikaiseksi. :)

Mervi kirjoitti...

Kiitos! Haaste suoritettu :)