lauantai 10. elokuuta 2013

HK LIVING CATALOGUE 2014


HK Livingin uusi esite 2014 on julkaistu. Kaappasin siitä pari maistiaiskuvaa. Lisää tunnelmia löydät täältä (klik!) Valokuvaus ja stailaus on Paulina Arcklinin käsialaa. Nuo ekan kuvan pullot voisin hyvinkin kotiuttaa muusta puhumattakaan.

HK Living's new catalogue for 2014 is out. Here's some tasting of from it. More click to catalogue here! Photography and styling by Paulina Arcklin.

 

10 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Oi, oi...oikein kivoja juttuja silmäni näkevät :) ekan kuvan harmaa seinä ja vaalea puu yhdistelmä toimii! :)

Mustavalkeaa kirjoitti...

Ekan kuvan pullot on niin hienot! Paljonkohan niillä hintaa ja mistä voi tilata? :)

Elsa kirjoitti...

HK Livingin sivuilta näin että ainakin Vinkel Homes ja Peroba myyvät heidän tuotteitaan.

KATJA/ NEOVIA HOUSE kirjoitti...

Kiitos tästä linkistä, olen nimittäin aivan myyty! Upeita kuvia katalogissa :). Kerrankin vähän väriä, ja muutenkin persoonallisempia kokonaisuuksia

Riikka - Hunajaista kirjoitti...

kiitos sun mä aloin himoita niitä ristinaulakoita :D

Unknown kirjoitti...

Nuo pullot! Ei kyllä aavistustakaan mihin ne sijoittaisin, mutta :D

Tilu kirjoitti...

Lapsuudenkotiani tyhjennellessä nappasin talteen vanhan viininkäyttöpullon. Se on sellainen suuri vihreä metallikorissa. Vähän mietin sen palastamisessa, että onkohan tulla(kaan) koskaan mitään käyttöä, mutta nythän samanlaisia pulloja taas myydään ja ovat kovasti muodissa, joten esille vain.

Cillas kirjoitti...

Kiitos Elsa! Sinä olet niin nopea, että kauppiaskin hyötyy tästä. Just mietin toissa päivänä, että jokohan niiltä on pian uutuuksia tulossa, kun pitäisi taas tehdä tilaus. Voisitko ensi kerralla ruksatan mun kauppaan sopivat tuotteetkin valmiiksi, niin pääsen vielä vähän helpommalla. :)

Cillas kirjoitti...

No nyt vasta maltoin lukea kaikki kommentit... eli vielä lisäyksenä että minulta myös saa pientä valikoimaa, kuten lasipulloja, leipälautoja ja koreja. Nappinaulakoitakin on hyvä valkoima ja ne ovatkin olleet todella suosittuja. Kivan rento, mutta rohkeasti erilainen hollantilainen tuotemerkki.

Elsa kirjoitti...

Hyvähyvä, Cilla!