torstai 22. elokuuta 2013

RULLIA JA BAMBUA

Eilisellä iltalenkillä poikkesin vihdoinkin Nudgessa, ovet olivat niin kutsuvasti auki. Nudge on hieman erilainen kauppa, se on ekologisten ja eettisten vaihtoehtojen puoti ihan Lilla Teatterin vieressä Yrjönkadulla. Osuuskuntana toimivan Nudgen valikoimista löytyy aikuisten vaatteita ja asusteita, luomupuuvillaisia lastenvaatteita, luonnonkosmetiikkaa, sisustus- ja lahjatavaroita sekä leluja. Nudgessa toimii myös ravintola Rulla, joka tarjoilee tuoreita vietnamilaisella valmistustekniikalla käsityönä valmistettuja rullia. Nappasin mukaani muutaman rullan maistiaiseksi, ja tykkäsin kovasti.  Mustaksi maalatut bambuastiat taas löysin Tigeristä sulovileenimäisen edullisesti. 
 
Yesterday I visited a bit different shop called Nudge, it is shop with ecological and ethical principle. In this co-operative shop there is a restaurant called "Rulla" (eng. Rolls) which sells kind of spring rolls.








6 kommenttia:

Hanna GoingToRain kirjoitti...

Tiger on kyllä vihoviimeinen paikka. :D Siis siinä mielessä että hinnat on niin naurettavan halpoja että alkaa epäilyttää tavaran alkuperä ja jotenkin sitä haluaisi olla edes vähäsen tiedostava kuluttaja, mutta kun siellä on kaikkea niiiin kivaa niiiin halvalla niin kyllähän siinä kaikki järkevät argumentit lentää ikkunasta pihalle aina kun sinne sortuu. Onneksi meillä ei ihan kotinurkilla ole Tigeria, niin ei tuu käytyä päivittäin eikä ees viikoittain. :P

Tiina A kirjoitti...

Kauniita kuvia! Eipä ole tullut poikettua , pitää käydä katsastamassa.

Asiasta toiseen, siitä sun kevennysprojektista. Olen nyt itse jättänyt jauhot ja sokerin pois ruokavaliostani, 3 vkoa on kulunut eikä paino ole lähtenyt grammaakaan laskuun... joku tässä nyt mättää ja pahasti. Maanataina kävin lymfahieronnassakin että lähtis kuonat liikkeelle. Pitääkö vaan olla kärsivällinen ja odottaa?

IMAGE black and white kirjoitti...

Voi miten herkullisilta näyttävät nuo rullat...
Ja kauniit on astiat, hölmöä olisi ollut jättää ostamatta. :D

mirka kirjoitti...

Mun hartain toive olisi päästä Tigeriin ja Granittiin :)

Villiintyisin ihan varmasti ja ostasin kaikkea mitä en tarvitsisi.

Unknown kirjoitti...

Nami, ihan tuli vesi kielelle sun kuvia katsellessa! Sulle olis haaste mun blogissa, käyhän kurkkaamassa: http://kotilablogi.blogspot.fi/2013/08/haaste-uusi-kuvakulma.html. Mukavaa viikonloppua!!

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

"Vietnamilaiskääröt" ovat ihania. Niitä tulee välillä tehtyä kotona.

Tigeristä on tullut tehtyä monta hyvää pikku löytöä.