perjantai 25. lokakuuta 2013

-18,5

Minne ne viikot oikein hupenevat? Taas perjantai ja viikonloppu edessä, viikon paras hetki. Jeijai, kelpaa tietysti. Vaaka kertoi iloisia uutisia, painonpudotusta tällä viikolla -0,8 kg, ja yhteissaldo -18,5 kg. Juu, tästä blogista ei ole tulossa laihdutusblogia, vaikka siitä puhunkin täällä, feissarissa, töissä, kavereille ja muuallakin alati. Tällä hetkellä projektini KKO (kevyt kevyempi olo) on minulle ensisijaisen tärkeä. Ja eräänlainen julkisuus tuo minulle sosiaalista pakkoa jatkaa sekä satsata tähän, ja saanhan siitä tukea ja kannustusta. Ihan vielä en ole tavoitteissani, matkaa on.
 
Mukavaa viikonloppua!
Yay for weekend!
 
Ensidig -maljakot muistuttavat maitotölkkejä, ja ovat Ikeasta. Ne käyvät moneen tarkoitukseen, ja tämä pienempi koko maksaa vain alle 2 euroa/kipale
 
 

10 kommenttia:

Mari [onnenapiloita.blogspot.fi] kirjoitti...

Oletpa saanut tosi hyvin pudotettua painoa. Mahtavaa! Onnea.

Mervi kirjoitti...

Ihanaa kun on perjantai. Tai no, viimeinen lomapäivä meneillään ja pian taas arki koittaa... :) Upeasti on painosi pudonnut, onnea.

Anu kirjoitti...

Tasaisen varmaa pudotusta, hienoa! Täälläkin yritetään tikistää pari sitkeää kesäkiloa pois ennen tammikuun rantalomaa. Tiukassa on! Kivaa viikonloppua!

Niina kirjoitti...

Mahtavaa, onnittelut saavutuksesta!

Päivi Lemström kirjoitti...

Miten ihmeessä olet pystynyt tuohon painon pudottamiseen, ihan mielettömän hienoa, onnea!! Se vaatii jo jonkinlaista itsekuria.
Pullot/maljakot ovat muuten tosi kivoja ja monikäyttöisiä!
XX

Kaisa J - Koti-ikävä kirjoitti...

Wau, mahtava painonpudotus sulla takana. Itsellä on meneillään sama projekti. Tällä hetkellä painoa tippunut aika tasan 15 kiloa. Tässä tuntuu vaan olevan jonkinlainen kynnys, sillä tuossa -15 lukemassa ollaan oltu kohta kuukausi ja pudotus ei vaan tunnu nytkähtävän eteenpäin. No, pääasia ettei ole kuitenkaan takapakkiakaan painonnousun muodossa tullut. Tsemppiä urakkaan!

Mukavaa viikonloppua!

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Onnittelut! Olisi kiva näiden upeiden tulosten lisäksi lukea hieman tarkemmin, millä tavalla olet projektisi toteuttanut? Esimerkiksi ruokia, ruokailurytmiä, annoskokoja yms. :)

Tiina kirjoitti...

Jösses!
Tää vaan leipoo suklaamuffineja ja siellä vaan laihdutaan. ;)

Onnea, hurja mimmi! ♥

Lisay kirjoitti...

Voi kun saisi itsekin pudotettua painoa.Aina aloitan innolla ja jotenkin se taas jaa....
Onnittelut saavutuksesta!!!

nina kirjoitti...

Wau, hienoa Elsa!
Mulla toi rupeama on edessä... Kymmenen kiilua pitäisi saada vex, mutta tiukassa on. Nostan hattua!!