tiistai 8. lokakuuta 2013

INSPIRATIONAL LOFT

Lisää inspiraatiota. Tämä upea loft-asunto sijaitsee Hollannin Eindhovenissa. Paikansin ihanuuden Paulina Arcklinin blogista. Karkeutta ja kauneutta samassa paketissa, tykkään tykkään.

Love this inspirational loft apartment  which I found from Paulina Arcklin's blog, she has also taken the photographs. So bright space with huge windows. Big industrial lamps, black furniture and the wooden cabinet go well in this environment. Full of rough beauty, I am in love!


 


6 kommenttia:

Päivi Lemström kirjoitti...

Aivan mielettömän UPEA asunto, minäkin tykkään kovasti, kiitos tästä!
XX

Marja kirjoitti...

Oh my... tämä on ihan mieletön! Tuon edellisen nappasin omaankin blogiini talteen, sekin on niin ihana. Mutta tämä, mieletön!!

Essi kirjoitti...

Voihan, tää on just sellanen koti, josta vaan haaveilee. Kun tuollasen elämää nähneen tehdasasunnon löytäisikin.. Tosi upea!!

Tiina kirjoitti...

Jestas miten ihana, ei voi muuta sanoa! :)

Petra kirjoitti...

Ihana inspiraatio todellakin!

#lagerma kirjoitti...

Joo tämä on kyllä niiiin henkeäsalpaava. Ihastelin näitä Paulinan FB-ryhmässä ja ihastelen täällä uudelleen.. Ihana. Miten muuten olitko siellä stailauskurssilla vai pidettiinkö sitä? Siis Paulina Arcklinin?

Blogissani on myös sinulle haaste, jossa muistellaan vanhoja.. http://platefuloflove.blogspot.fi/2013/10/alusta-asti-matkassa-haaste-my-first.html

Maiju