tiistai 3. joulukuuta 2013

QUICK KITCHEN MAKEOVER

Hankin huippuedulliset Hyllis-hyllyt Ikeasta (vain 9,99 euroa/kpl) keittiööni. Kevyet, harmaat ja sinkkiset. Vanhassa talossa on aina säilytystilan puutetta, ja siihen tarkoitukseen nämä ovat justiinsa sopivat. Nyt ovat askartelu- ja ompelutarvikkeet yms. samassa paikassa, eikä aina tarvitse kuluttaa aikaa etsimiseen. Granitista ostin hyllyille koreja ja laatikoita.
 
Bought from Ikea the Hyllis shelves only for 9,99 euros/piece. Living in an old flat means always short of storage and these shelves are ideal for keeping organized.
 


 
 
 

10 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Just niin mageet!!

Elsa kirjoitti...

Kiitos, Lintunen!

Niina kirjoitti...

Hyvä idea ja hienolta näyttävät. Tykkään ihan yleisestikin avohyllyjen lookista. Miltä nuo tuntuvat, ovatko riittävän tukevat? joskus huteruus on avohyllyjen ongelmana...

Sisustus COCO kirjoitti...

Kivat hyllyt :)

Annika kirjoitti...

Avohyllyt on ihania, varsinkin jos ympäristö on muutoin siisti ja simppeli. Olen kaavaillut meidän keittiöön kahden ikkunan väliin jotain avohyllysäilytyssysteemiä, ja miettinyt lähinnä Ikean leveämpää Vittsjötä. Mutta tämä vieläkin edukkaampikin vaihtoehto voisi olla kiva!

Huteruudesta minäkin olisin kiinnostunut kuulemaan. Nuo Hyllis-hyllythän ovat vissiin ne joissa on reiät seinään kiinniruuvaamista varten..? Jos ei ruuvaa seinään, huojuvatko painavampaa tavaraa hyllyillä siirrellessä?

Retromoderni kirjoitti...

Kyllä on hienot ja ei hinnalla pilatut.

Elsa kirjoitti...

Ohjeissa oli että hyllyt pitäisi kiinnittää seinään, mutt en sitä tehnyt. Mielestäni hyllyt eivät ole huterat, joskin laitoin painavimmat jutut alahyllylle - varmuuden vuoksi. Eikä tunnu että hyllyt kaatuisivat.

Unknown kirjoitti...

Ääks, vitsit mikä löytö! Harmittaa aina näiden ihanien postausten jälkeen, kun täällä päin ei ole juuri mitään kivoja liikkeitä..Mutta oikein kivat hyllyt ovat! :)

KATJA/ NEOVIA HOUSE kirjoitti...

Tosi hyvältä näyttää! Ja materiaalit lähellä kun inspiraatio iskee :)

Onnellinen Oliivi kirjoitti...

Todella kivat avohyllyt, kun on noin kauniita tavaroita :)