Kevään ensimmäiset parsat on syöty. Vihreänä tietysti. Helppous on minulle keittiössä tärkeää ja siten tein yksinkertaisen öljy-valkosipuli-yrtti-sitruunakastikkeen ja keitin parsoja suolavedessä noin nelisen minuuttia. Oikeaa pikaruokaa ja herkkua, jota voisin syödä vaikka joka päivä.
The first asparagus of the spring are eaten. I made a simple oil-garlic-herb-lemon sauce and cooked the asparagus some four minutes in salt water. A real fast food and so delicious that I could eat them every day.
7 kommenttia:
Oi nam! Ovat muuten hyviä myös käärittynä pekoniin ja dipattuna löysäksi keitettyyn kananmunaan, sormisuolaan ja mustapippuriin :)
Oi nam! Ovat muuten hyviä myös käärittynä pekoniin ja dipattuna löysäksi keitettyyn kananmunaan, sormisuolaan ja mustapippuriin :)
Nam, minäkin tahdon jo parsaa!
Kehtaan nyt myöntää, että parsainnostus ei ole koskaan auennut minulle, mutta tänä keväänä voisi yrittää hurmaantua ;) Oli meinaan niin herkulliset kuvat!
Ihanat ja kauniit parsat, nam!
XX
Oi! Nytkö parsakausi on alkanut! Näyttää herkulliselta!
Joo, tiedän tunteen. Voisin syödä kans parsaa monta kertaa viikossa! Ja parmankinkkuun käärittynä aivan loistavaa!
Lähetä kommentti