sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

UUSI SEINÄLAMPPU | LAMPE GRAS 214


Valaisimet ja tuolit ovat minun heikko kohtani sisustuksessa. Eilen Instagrammissa (klik) näkyi pieni vilaus tästä. La Lampe Gras no 214 -valaisin kuuluu pakko hankkia -sarjaan vaikka vyötä kiristämällä. Olkoon se palkkioni ja motivaattorini kohta 25 kg:n painonpudotuksestani - sehän on konkreettisesti 50 voipakettia, hui!
 
Ranskalainen La Lampe Gras on Bernard-Albin Grasin vuonna 1921 suunnittelema valaisinsarja teollisuus- ja konttorikäyttöön. Seinävalaisin, jossa jännä kiinnitystanko, ja sen avulla lamppua on helppo muuttaa vaaka- ja pystyasennossa tarpeen mukaan. Muodoltaan selkeän yksinkertainen, siro ja ajaton. Suunnittelu ja toteutus korkealaatuinen, ei ruuveja taikka hitsattuja niveliä. Niin makea valaisin että toista saa etsiä.   Ostin lamppuni Wanilla Rosesta (klik), josta löytyy myös saman valmistajan lattiavalaisin.
 
I am so enchanted to this La Lampe Gras no 214 which I bought from Wanilla Rose (click). This wall lamp is designed by French Bernard-Albin Gras in 1921. La Lampe Gras is of simple, beautiful and  functional as well as visionary and timeless design. It has a special wall stand and thus it can be changed easily to different positions according to needs. A must-buy, a good long term investment and my reward for 25 kilos weight loss. 

8 kommenttia:

Joanna kirjoitti...

Oh my mikä ihanuus!!!

JohannaL kirjoitti...

Ihana!

Saija kirjoitti...

Tämä on täydellinen. Meidän sohvan viereen tulee myös sama lamppu uudessa kodissa.

Heidi kirjoitti...

Onnea upeasta painonpudotuksesta :)

Kamomilla kirjoitti...

Because Your worth it, niinhän se menee!

Päivi Lemström kirjoitti...

Tosi upea lamppu...sinulla on myös kivoja tauluja seinälläsi :-))
XX

Sirkka kirjoitti...

Olet hienosti sisustanut kotisi uuteen asuun sopien kaikki hyvin toisiinsa. Kerroit valaisimesta just näin niinkuin se on myös mielestäin. Seinävalaisimella voit myös hyvin kohdistaa fotojulisteihin ja saaden ne katseen ulottiville illankin hämyssä.
Waltava painonpudotus tosi hieno suoritus, siihen ei moni pysty vaan vaatii todellista sisia, mutta Sinulla sitä on!

Tarja / Tarjas Snowland kirjoitti...

Hei upea, aivan kerrassaan upea!!