maanantai 28. huhtikuuta 2014

LOMA!

Kahden viikon lomani alkaa tänään! Niin ylellistä pitää vapaata tähän parhaimpaan vuodenaikaan kuin vaan olla voi. Olen iloinen ja onnellinen. Ja mitäkö suunnitelmia? Ei niin yhtään mitään. Teen mitä lystään jos sitäkään. Tänään toteutunee yksi pieni unelma mutta siitä myöhemmin.
 
My two weeks holidays starts today! So extravagant having timeoff at this time of the year. I am so happy.
 

 

9 kommenttia:

Nuppu Home kirjoitti...

Ihanaa lomaa sulle.

Erja / Ihmeidentekijät kirjoitti...

Oih, nauti lomastasi! Vapauttava ajatus, ettei ole mitään selvää suunnitelmaa lomalle.

Cillas kirjoitti...

Ihanaa lomaa Elsa, onpa todellakin nappi ajoitus. :)

mirka kirjoitti...

Oikein ihanaa olemista :)

Enne kirjoitti...

Apua, mä olen niin heikkona tuohon kuvissa vilahtavaan ruskeaan nahkaan, siellä on selvästikin joku maailman täydellisin laukku! :) Ja olet oikeassa, yksi vuoden parhaita ajanjaksoja on alkamassa joten ihanaa lomaa!

Unknown kirjoitti...

Happy holidays! Excited to read what you're doing.

Anu kirjoitti...

Nautihan lomastasi!
Minullakin alkaa loma torstaina, mutta fiilis on lattea. Jäin saikulle flunssan takia, joten nyt on koko lomareissu uhattuna. :( Tilataan pikaparantuminen perjantai aamuun mennessä, jolloin lento lähtee...

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Nautinnollista lomaa!

Päätin tänään vihdoin oman "talvilomani" ajankohdan eli kolmen viikon päästä lomailen. Tosin tämäkin viikko on tynkä, kun pidän myös perjantain ylityövapaita. Ja sitten on helatorstai (ja taas ylityövapaita sen jälkeinen perjantai), sitten on kolme viikko puurtamista, juhannus, viikko töitä ja viiden viikon kesäloma (josta taas viikko ylityövapaita)... Talvella vähän harmittaa, kun muut lomailevat, mutta tämä rytmi kuitenkin sopii minulle.

IMAGE black and white kirjoitti...

Rentouttavaa lomaa ihanainen. :)