perjantai 23. toukokuuta 2014

UUSI TUOKSU

Uuden tuoksun löytäminen on aina vähän isompi juttu - ainakin minulle. Se on itse asiassa pieni henkilökohtainen matka omaan itseensä. Eikä sitä tehdä pelkästään nuuskimalla tuoksutettua pahvisuikaletta. Sitä pitää makustella, etsiä, hengittää pikku hiljaa omalla ihollaan, jotta tuoksu sekoittuu kehoni omaan tuoksuun muodostaen miellyttävän kokonaisuuden.

Viikko sitten tein löydön. Ihastuin philosophyn Amazing Grace-tuoksuun ihan kympillä. Oijoi. Se on helppo, puhdas ja raikas vesituoksu. Ihanteellinen arkikäyttöön. Mieleeni tulevat sitä tuoksutellessa puuteri ja sitrushedelmät. Suihkautus iholle, ja tunnen oloni hyväksi ja virkistyneeksi.

Kaiken kruunaavat selkeä, pastellin värinen pakkaus, tuotteen nimi sekä painetut viisaat lauseet. Yksinkertaisesti kaunista.
 
philosophy -sarjan ihonhoitotuotteita, tuoksuja on saanut ostaa Suomesta maaliskuusta alkaen Sokoksesta ja sen verkkokaupasta.
 
Uusi suosikkituoksu on löytynyt Cleanin Cotton T-shirtin ja Dolce Gabbanan Light Bluen rinnalle.
 
To find a new fragrance is like a personal quest to myself. When choosing a fragrance, you have to taste, smell and breathe it on your own skin - never on a piece of scented cardboard. My new favorite fragrance is Amazing Grace of philosophy. Floral and femine scent that is easy, clean and fresh to wear daily. Love it. And the pastel package with wise words just give the finishing touch.
 


 
3 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Kiitos vinkistä - täytyypä käydä kokeilemassa, josko allergianenäni sietäisi tuota.

Päivi Lemström kirjoitti...

Kuulostaa hyvälle tuoksulle, oman tuoksuni on oltava raikas, naisellinen ja jotenkin ''puhdas''.
Odotan tuoksulta myös keveyttä jokapäiväiseen käyttöön, tuo pullo on vielä kaupanpäälle kaunis ja trendikäskin :-))
Xx

Sirkka kirjoitti...

Kuulostaa raikkaalta ja tosiaan jos vielä niinkuin mainitsit tunnet olosi hyväksi ja virkistyneeksi, niin tämähän on ihan paras. Hajusteet ovat tosiaankin henkilökohtainen juttu, mutta kun hyvän on löytänyt niin se on ilo.
Tuosta kauniista suihkepullosta riittää
hyvin pitkään ja näin hyvän mielen kanssa virkistyneenä on ilo kulkea ja nauttia kesästä.

Halauksin, Sirkka