maanantai 15. syyskuuta 2014

TABLE CLOTH

Uusi pöytäliina - itse asiassa ensimmäinen ostamani ikinä - keittiön pöydälle. Harmaavalkoinen ja marokkolaishenkinen. Se on Design By'n tuotantoa ja ostin liinan HomeNordin verkkokaupasta. Mielessäni oli tälle liinalle aivan toinen käyttötarkoitus mutta menee keittiön pöydällä ainakin hetken aikaa. Virkistävää vaihtelua ja helposti.
 
A Moroccan spirited table cloth to my kitchen table - actually this is my first ever table cloth. Grey and white coloured cloth is the production of Design By and I bought the cloth from the web shop of HomeNord.
 
Marokkolaisastiat, ruukku, nahkatabletti: Tine K Home
Wieniläistuolit: Löytö Huuto.net'stä
Vanha Tolix-tuoli: Butik Sophie, Tanska
 
 

4 kommenttia:

Tuia kirjoitti...

Kauniit kuvat ja kuviot :)

KoivulaDesign kirjoitti...

Kylläpä sopii uusi liina hienosti astioiden kanssa ja nahkainen tabletti on aivan ihana! Terkuin Suska koivuladesignesta.

Maija kirjoitti...

Onpa se kaunis <3 Samaisesta liinasta olen haaveillut ja tämä ei nyt yhtään helpottanut tätä kuumetta... Eikä, olis ihan pakko saada. Eihän mun elämäni nyt voi jatkua ilman tuota :D Upea on myös tuo suuri marokkolaisvati, siis tuo joka on alimmaisessa kuvassa itsekseen. Ei ole tullut missään vastaan aiemmin tuon mallinen. Mistä olet sen löytänyt?

Elsa kirjoitti...

Kiitos Maija! Suuren marokkolaiavadin olen ostanut aikoinaan jo lopettaneesta Wanilla Rosesta, mutta ehkä vastaavan voisi löytää Nougatista?