maanantai 23. maaliskuuta 2015

TROLLEY

Olen hetken aikaa etsinyt jonkinlaista säilytysratkaisua kylpyhuoneeseeni. Sellaista johon mahtuisi shampoot, saippuat, yms. Ja mielellään pyörillä liikutettavaa. Ikeasta sitten löytyi, tämä on oikeastaan tarjoiluvaunu, mutta sopii oivallisesti tarkoitukseeni. Råskog-tarjoiluvaunu, ja mikä parasta, pyörät alla. Vielä hankin siihen muutaman kannellisen korin Granitista.
 
Vieläkin olen kipeänä, yskää, käheyttä ja huimausta. Se viimeinen askel terveeksi tuntuu todellakin pitkältä. Yritän saada bloggaamiseen jonkinlaisen ryhtiliikkeen, tosin se tuntuu niin vaikealta.
 
I have been looking a storage solution to my bath room and finally I found this trolley from Ikea. Grey and metal, and the best is the wheels under.
 


 

3 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Tuo on monikäyttöinen ja kiva kärry. Minulla se on tilapäisratkaisuna eteisessä, koska en ole sopivaa lipastoa/kaappia löytänyt vielä.

Amanda kirjoitti...

Kiva kärry, ja tosi ihana blogi sinulla.. ♥ Ihastuin! Tulen taas seuraamaan! Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :) Ihanaa viikkoa sinne!

Jutta / oblik. kirjoitti...

Katsoin juuri tuota samaa Ikeassa viikonloppuna. Jäi ehkä aavistuksen jopa kaivelemaan kun en sitä mukaani napannut. Ehkä ensi kerralla. Tykkään tämän muotokielestä ja yksinkertaisuudesta paljon! :)