sunnuntai 15. marraskuuta 2015

TREASURE MOODBOARD

Olen keräilijäluonne. Aina ollut. Ei siitä pääse yli eikä ympäri. Tosin yksi pieni muutos keräilyssä on tapahtunut, en laita niitä esille, sillä olen yrittänyt vähentää esillä olevan sisustustavaran määrää. Jemmaan keräilyaarteita  pienessä ruskeassa matkalaukussa. En raaski niitä myydäkään enkä usko että kukaan niitä haluaisikaan. Aika ajoin aarteet pääsevät esille. Jos siltä tuntuu. Ja nyt siltä tuntui. Tein osasta aarteista idea/inspraatiotaulun, eräänlaisen kolmiulotteisen moodboardin - huvin vuoksi. Ja ehkä vähän myös kuvattavakseni.
 
I have a collector's mind. Always have been. I cannot lie. One change although, I hide my treasures in an old suitcase and not show them around my home. Try to be as minimalistic as possible. I do not want to sell my collected things. Time to time I show my treasures when the shoe fits.  This time I made a kind of three dimension treasure mood board from a part of my beauties. Just for fun.
 
Cork tray from the flea market.


 

3 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Hauska idea! Voisin myös kaivaa aarteita esiin... Niitä löytyy!

June kirjoitti...

Upea taulu ja mielettömiä aarteita!! <3

Vähän samaa löytyy täältäkin - tai ei ehkä niin vähääkään, nimittäin tota keräilijäluonnetta… Olen hamstrannut milloin mitäkin, niin käyttöesineitä kuin turhakkeitakin. Mutta samaa yritän minäkin nykyisin, että suurin osa olisi piilossa, aarrearkussa, ja vain osa esillä. Sitten niitä esillä olevia voi vaihdella vuodenaikojen ja fiiliksen mukaan. Samalla esineistä saa uutta inspiraatiota, kun ne pääsevät tauon jälkeen hyllylle pönöttämään. :)

Anu kirjoitti...

Ihania vanhoja aarteita!