sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

GETTING STARTED - THE SPRING

Aina tähän aikaan  vuodesta ostan pari oliivipuuta entisten menehtyneiden tilalle. En saa niitä talvehtimaan, kodissani on liian kuiva huoneilma talvisin. Mutta onneksi uusia saa tilalle. Paras hankkia nyt heti että saan nauttia oliivipuista (toivottavasti) pitkään. Plantagenista hankin isomman  ja pienempi tarttui mukaani - uskokaa tai älkää - ruokakaupasta. Laitoin molemmat tällä kertaa bamburuukkuun.
 
This happens every year at this time of the year, I buy olive trees as I cannot manage to keep them alive over the long winter period. I bought two olive trees to my kitchen window board. Hope long life for them! 
 

6 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Oliivipuu vaan on niin <3 . Harmi tosin ettei se selviä meidän talvista. Mutta taidan siitä huolimatta taas kokeilla. :)

Elsa kirjoitti...

Tsemppiä oliivipuiden kasvatukseen! 😀

Vanha Jäärä kirjoitti...

Tähän aikaan vuodesta mä aina tuijotan meidän talven yli kuistilla kärvistellyttä ja melkein kaikki lehtensä pudottanutta oliivipuuta ja uhkaan heittää sen pois. Mutta sitten mä kuitenkin siirrän sen pihalle ja kesän aikana se kasvattaa uusia lehtiä ja syksyllä en raaskikaan heittää sitä pois...kierre on valmis :-(

Kaisa kirjoitti...

Oliivipuusta haaveilen, mut sydän särkyy, jos heti nuupahtaa. Kauniilta näyttää siellä ja ihanat korit!

Marie kirjoitti...

Ihanat leveät ikkunalaudat. <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Kauniita, toivotaan pitkää ikää :)