perjantai 15. heinäkuuta 2016

BENCH WITH MULTIPURPOSES

Matot hankittu eteiseen, check. Ja seuraavaksi meni mietintään istuimen hankinta samaiseen tilaan. Eteiseni on siis verraten pitkä, noin 4 metriä ja kapea noin, runsaan metrin. Liian leveä tai liian syvä istuin ei voi olla. Granitista löysin tähän tarpeeseen ratkaisun. Nyt on eteisessäni kauan kaipaamani istumapaikka kenkien vaihdolle sekä säilytyspaikka laukulle. Kyse on runsaan metrin pituista penkistä, jonka kansi on raakapuuta ja jalat metallia. Just sopiva myös syvyyden suhteen, noin 35 cm.

Mallailtuani penkkiä totesin että siitä tulisi hyvä kukkapöytä tai penkki ruokapöydän ympärille tai sivupöytä. Monikäyttöinen penkki.

My corridor is under heavy home styling at the moment. First the new carpets and now a new seat. A wooden bench from Granit. The bench goes well also as a plant table or a bench to kitchen table or a side table to living room. So multipurpose bench in question!
 


5 kommenttia:

Katja Vuori kirjoitti...

Granitilla on kyllä aina kaikkea ihanaa! Tuo penkki mukaan lukien :)

Satu kirjoitti...

Voi kuinka kiva. Itsellä tarkoitus tehdä samantyyppinen penkki maalta pelastamistani lankuista ja heinäseipään pätkistä...katsotaan nyt mitä tulee vai tuleeko mitään :)
Tuo pieni konjakin värinen käsilaukku on <3

Frida - Visualaddict kirjoitti...

Tuo on niin hyvä! Onnea uudelle penkille :)

Elsa kirjoitti...

Lompakosta on parempi pitää kiinni, ettei kokonaan tyhjene Gratissa.

Elsa kirjoitti...

Toivottavasti penkki syntyy omista käsistä. Laukku onkin aarteeni.