lauantai 24. syyskuuta 2016

DIY PALLET PROJECT

Sain puisen lavan, ja ajattelin tuunata siitä pöydän. Vielä homma on kesken, koska en ole päättänyt lopullisesti mitä teen. Toistaiseksi puunvärinen, ajattelin maalata sen liitu (chalk)maalilla - väri on hakusessa - ehkä varmin olisi valkoinen tai harmaa tai musta. Lisäksi harkinnassa on pöydän pinta, miten piilottaa raot ettei kaikki putoa läpi,  verhoanko sen keraamisilla laatoilla, niitä ei välttämättä tarvitsisi edes mitenkään kiinnittää, vai laitanko tabletteja tai tarjottimen päälle vai peittoanko puulevyllä. Nuo laatat ehkä himottaa eniten tällä hetkellä, niitä pitäisi hankkia lisää kahdeksan kappaletta. Pyörät ehdin jo ruuvata alle.

Ja sitten nokka kohti hotelli Helkaa, jossa Frida ja Merja järjestävät Unelmien Vuosi-tapahtuman bloggareille. Siitä tulee superkivaa!
 
I have an easy diy project in the making, namely I got a pallet from work and I am planning to turn it to a table with casters under. Still thinking whether to paint or/and put ceramic tiles on it.  
8 kommenttia:

Villejä Lupiineja kirjoitti...

Oi nuo laatat näyttää hyvältä tuossa päällä! Mukavaa viikonloppua!

Kati kirjoitti...

Minustakin laatat näyttää todella hyvältä. Tästä tulee kaunis pöytä!

Taina K kirjoitti...

Onpa hieno idea nuo laatat tuossa päällä! Ovatko ne Tine K:ltä? Voi, tuo Fridan Unelmien Vuosi kuulostaa aivan ihanalle! Teillä oli varmasti superkivaa.:D

m.newcomer kirjoitti...

Moikka! Nuo laatat näyttää kyllä tosi hyvältä! Ja ne tuo mukavasti uutta "luukkia" lavapöytiin. Hyvältä näyttää - odotan jännityksellä, mihin DIY-viritykseen päädyt! :)

Leppoisaa sunnuntain jatkoa!
Mirkka / m.newcomer ;)

Elsa kirjoitti...

Kiitos, Marita!

Elsa kirjoitti...

Juu, Tine K Homen laattoja ovat. Oli todella antoisaa unelmoida!

Elsa kirjoitti...

👍🏻 Kati!

Elsa kirjoitti...

Pitäisi päättää mitä teen - jo pikkuhiljaa... Päättäminen on vaan joskus niin vaikeaa. 😌