sunnuntai 9. lokakuuta 2016

CACTUS LOVE

Kun minusta ei tunnu syntyvän eikä kehittyvän niin minkäänlaista viherpeukaloa - mm. lukuisat oliivipuut, muratit, myrtit, lankaköynnökset, peikonlehdet, viikunapuut ovat jo kuolleet käsissäni - ajattelin viimeisenä mahdollisuutena kokeilla kaktusta. Tämä pikkuinen piikikäs pallokaktus (= keksimäni nimi, en tiedä sitä oikeaa) huusi nimeäni Plantagenissa, joten kyytiin vaan ja testataan miten sujuu yhteiselomme. Toivottavasti tämä kaktusyksilö on valon lapsi, laitoin ikkunalaudalle. Onnea minulle ja varmuuden vuoksi peukut pystyyn!
 
As I have killed most of my plants, my last effort to become a proper gardener is to try take care of a cactus. Lots of luck to me and to be on the safe also thumbs up!
 
 
 

 

10 kommenttia:

Idis & Interiööri kirjoitti...

Kauniita kuvia :)
Kaktuksetkin ovat karun kauniita.

Mukavaa sunnuntaita <3

Unknown kirjoitti...

Good Luck! Love your cactus pics <3
xx from Germany,
Stephanie aka FrauSchmitt

Tiina A kirjoitti...

Ihana karu kasvi! Sama vika - ei oikein kasvit pysy hengissä. Tosin mulla on 10 orkideaa jotka kukkivat aika kiitettävästi aina johinkin aikaa vuodesta vaikka kastelen niitä täysin satunnaisesti.

Elsa kirjoitti...

Rouhea kauneutta niissä todellakin.

Elsa kirjoitti...

Thanks/Danke schön, Stephanie! I really need luck. ❤️

Elsa kirjoitti...

Ethän sitten voi ihan mahdoton olla kasvien kanssa kun orkideat kukkii... 👍🏻👍🏻

Taina K kirjoitti...

Onpa hauska kaktus ja siihen niin upeasti sopiva ruukku!<3 On ollut täälläkin kaktuskuumetta...:)

Elsa kirjoitti...

Kaktus-trendi on vissiinkin menossa. 😊🤓

Vanha Jäärä kirjoitti...

Sä oot kyllä yrittänyt vähän turhan haastavilla kasveilla. Murattia ja oliivipuuta on melko hankala saada pysymään hengissä huoneen lämmössä ympäri vuoden. Lankaköynnöksestä en tiedä.

Kaktuskaan ei minusta ole mitenkään helppo, jos sen haluaa saada kasvamaankin, hengissä se kyllä varmaan sinnittelee kestäen kaiken paitsi liikakastelun ja totaalisen kastelemattomuuden,

m.newcomer kirjoitti...

Täällä on samaa rakkautta ilmassa! Tai on ollut jo pidemmänkin aikaa. Mä olen vannoutunut kaktusfani ja olen levittänyt rakkauttani hankkimalla kaktusten kaveriksi joitakin mehikasveja. Ne molemmat ovat kasveja miun maun mukkaan; ei liian romanttista vaan rouheaa ja yksinkertaista. Niin kuin emäntänsäkin. ;)