torstai 30. maaliskuuta 2017

SININEN HETKI

Fridan valokuvauskurssilla oli antoisaa ja oikein mukavaa. Kiitos Frida! Ja Piirongin Sarille kiitoksia tilasta ja makoisista purtavista. Muutaman teknisen termin kävimme läpi, mm. polttovälin merkityksen sekä päällekkäisvalotuksen. Pääsimme kuvaamaan - tietystikin. Frida antoi tehtävän; kuvaa kolmen kuvan sarja, joissa toistuu samoja sisustuselementtejä aiheen mukaan. Aiheet arvottiin summamutikassa nostamalla Fridan pellavapussukasta paperilappunen, kohdalleni osui sininen hetki. Haasteellista, sillä sininen ei ole mitenkään juttuni millään saralla mutta haasteet kelpaavat aina.
 
Kiertelin Piirongissa miettien miten kuvata luovasti sininen hetki, tehtävä osoittautui hieman hankalaksi, eikä sitä tehnyt yhtään helpoksi keltaiset spottivalot, mutta ne sammuttamalla ja siirtymällä ikkunan viereen alkoi ajatuskin juosta vähän paremmin. Sininen hetkeni liittyy farkunsiniseen hamam-pyyheliinaan.
 
My interpretation of the blue moment. The task which I received at the photography course.
 

 
 


2 kommenttia:

Frida - Visualaddict kirjoitti...

Tuo sininen ihan selkeästi vainoaa sinua... kohta sinua alkaa jo hymyilyttämään, kun näetkin sinistä :) Ihana oli kurssitella. Kiitos, kun tulit!

marjamatilda kirjoitti...

Hyvää aprillipäivä !