sunnuntai 28. toukokuuta 2017

"LIFE IS A JOKE"

Olin viime viikolla töissä sairaslomani jälkeen, tosin ihan en vielä terveenä. Sairaslomalla on hintansa enkä tarkoita jälkitauteja vaan jotain muuta. Sairaslomalla on enemmän tai vähemmän tekemistä eikä tv:täkään jaksa katsoa 24/7. Kuulenko kovasti selittelyjä? Sillä...
 
Nettikaupat tuntuivat houkuttelevan kovastikin, ja nyt niiden saalis on kotiutunut. Vaatteiden ja tennarien lisäksi hankin kotiini pari juttua. Yksi on tämä mustavalkoinen Kate Moss printti, joka tuntuu elävän nettimaailmassa ihan omaa elämäänsä. Desenion verkkokaupassa sattui olemaan hyvä alennus, joten päätös oli helppo. Mietin vielä josko hankin sille kehykset, mutta olkoon näin nyt toistaiseksi. Toinen mainittava sairaslomani saalis on Gudrun Sjödenin verkkokaupasta pilkullinen ekopuuvillainen suurehko Dottie-kassi/laukku, johon mahtuu kesäkauden retkien ja muiden menojen tavarat mukaan.
 
My sick leave has its price. During I made some web shopping! As this black and white print of Kate Moss "Life is a joke" and a big bag with dots from Gudrun Sjöden web shop..
 
 

 

 

Ei kommentteja: