sunnuntai 29. lokakuuta 2017

VIHERSISUSTAMISTA KAHDELLA TAPAA

Vihersisustaminen on trendien aallon harjalla - ollut jo pitkään. Uskoisin kuitenkin että viherkasveja on meillä aina ollut kodeissamme mutta jostain syystä se on nyt sitten myös sisustustrendi. Hyvä niin, sehän tuo mukanaan erilaisia kasviuutuuksia, esim. ilmakasvit ja toisenlaisia tapoja laittaa esille kasveja, kuten viherseiniä, amppelit, terraariot, kokedamat (japanilaiset sammalpallot) jne, ilmestyy uusia kasvi- ja viherkirjoja (Green Home Book, Living with air plants, Kaunista ja vihreää jne.) ja järjestetään monenlaisia kasvikursseja (vaikkapa kranssikurssit, villikasvikurssit jne). Mummolasta tutut ja vanhat kasvitkin kelpaavat jo useimmille niiden helppohoitoisuuden takia, mieleeni tulevat kaktukset, peikonlehdet. Paitsi että kasvit ja kukat tuovat viihtyisyyttä, eloa, kauneutta, niiden avulla voi puhdistaa huonoa sisäilmaa. Tämä sisustustrendi on tehnyt vihreästä väristä kovin muodikkaan.
 
Minä valitsin tällä kertaa kaksi helppoa vihersisustamisen tapaa, kaktusjulisteen (Desenniosta) ja kaktuksen (Plantagenista). 
 
Interior decoration with plants or it can be called also urgan junglee is a huge trend at the moment. It's a natural and green way to style one's home.
 


 
 

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Arvaas kumman saisin pysymään hengissä :) Kiva idea..elävä ja kuollut....

Elsa kirjoitti...

Helppo arvata, tosin kaktus on yksi helpoimmista. 🤓

Maatiaiskanasen Elämää kirjoitti...

Upeaa vihersisustamista ❤

Maarit / Sopusointuja kirjoitti...

Tykkään tästä trendistä, enkä edes ymmärrä miten se on voinut tulla trendiksi nyt. Meilläkin on ollut aina kaikenlaista vihreää kasvamassa. Kaktuksesi on hieno!