maanantai 1. tammikuuta 2018

DIY: NAHKAKANTISET VIHOT

Olen joskus melko periaatteellinen ja tiukka tietyissä asioissa. Ne, jotka minut tuntevat, nyökyttelevät varmasti päätään samassa tahdissa. Yksi sellainen pieni asia, josta en jousta, on muistiinpanovihkojen rakenne. Sivut pitää (!) olla valkoisia ja blankoja, ja blankolla tarkoitan viivattomia. Viivattomia siksi että haluan piirtää ja kirjoittaa ilman että viivat rajoittavat ja häiritsevät minua. Ja vihon on oltava liimaselkäinen, ei viresidottu eikä stiftattu selästään. Tiedän että tämä on hullua ja hölmöä. Tästä innostuneena tein mustakantisista vihkoista nahkakantisia. Tekotapa sama kuin aikoinaan kontaktimuovilla kirjan päällystäminen. Käytin liimaa kiinnitykseen. Vaikein osuus on sopivan materiaalin löytäminen, minun on vanhasta nahkatakin hihasta. Muuten superhelppo ja nopea projekti.
 
Made easy diy, covered notebooks with brandy colored leather. Just measured and cut to the size and attached the cover with glue. Supereasy.
 
 
 
 

3 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Hienoja! Käsityöläinen pään sisällä jäi miettimään, että millä nahkaan saisi vielä tikkaukset... Ei taida onnistua normiompelukoneella. Vanhoja nahkavaatteita taitaisi löytyä täältäkin!
Ihanaa uutta vuotta sinulle!

m.newcomer kirjoitti...

Superhieno idea, aivan mahtava! Sanoo tyyppi, jolle kaiken pitää olla nahkaa ja tietty konjakinväristä. ♥

Kaikkea kaunista uuteen vuoteesi! ♥

- Mirkka -

Nina Rahja kirjoitti...

Hienot!
Hyvää uutta vuotta 2018 <3