torstai 17. toukokuuta 2018

DIY: HULLUNA JUUTTIIN

Sormeni syyhysivät tekemistä, ja mielessäni jotain rouheaa, joten päätin testata pystyykö juuttinarua virkkaamaan. Ja pystyy toki. Hankin HongKongista muutaman juuttinarurullan (1,50 EUR/80 m rulla). Virkkuukoukku nro 7 tai käsialan mukaan, se ei ole niin tarkkaa. Tärkeämpää on ostaa tarpeeksi luja koukku, mielellään metallinen - bambu tai muovinen ei välttämättä kestä (kokemusta on parista rikkoutuneesta koukusta). Tämä karkea materiaali sopii esim. sipulipussille, lasin alustoille ja kesäkassille. Kiinteät silmukat olivat hieman haasteellisia joten tyydyin tekemään ketjusilmukkaa.  Lopputulos on eläväinen ja samalla karun kaunis.
 
Made some testing on jute crocheting. Jute cord is very living and rough material. But I love it. Made an onion basket and soon I am finishing a summer bag. Jute cord maybe also ideal for coasters.


1 kommentti:

Kotilaituri/Kati kirjoitti...

Juuttilanka on aivan ihana materiaali, vähän karhea virkattava mutta lopputulos palkitsee. Todella kaunista jälkeä teet :) ja mitkä kauniit kuvat! Aurinkoa viikonloppuun :)