maanantai 16. heinäkuuta 2018

ASUNTOMESSUT 2018: VILLA KARHU

Sitten vielä yksi kohde tarkasteluun, Villa Karhu (kohde nro 19), joka on 119 m2 Kastelli-talo, jonka sisustus eroaa muusta asuntomessutarjonnasta - ainakin omasta mielestäni. Merkillepantavaa sisustuksessa on pienen budjetin persoonallinen sisustus joka on     k o k o n a a n  suunniteltu ja toteutettu kierrätystavaroilla ja -huonekaluilla, jotka on lahjoitettu Punaisen Ristin Kontti-tavarataloihin. Sisustus on Espoon porilaisimman muijan aka Frida Steinerin käsialaa.

Tiedän että kun Frida sai tämän tilaisuuden, niin hän otti mahdollisuuden vastaan hyvin innostuneena ja samalla tunnistaen haasteet. Arvaattomuus ja tietämättömyys mitä aarteita ja huonekaluja tulisi löytymään loi suurimmat haasteet. Frida olisi helposti voinut mennä överiksi haalimalla kaiken mahdollisen mutta hän on välttänyt mummola-meiningin ja liiallisen sillisalaatin. Hän on osannut jättää sisustukseen tyhjiä tiloja, rajata pintoja ja laittaa viisaasti kierrätysaarteita vitriinkaappeihin ja Lundia hyllyyn. Sisustus lähti rakentumaan Fridan mukaan olohuoneen viininpunaisesta veluurisohvasta, matot ja valaisimet täydentävät sisustuksen mainiosti joka huoneessa.

Suunnitellun tuloksena syntyi värikäs ja boheemi koti ja kokonaisuus, jossa Frida on ennakkoluulottamasti yhdistellyt värejä, materiaaleja, tavaroita sekä huonekaluja. Tästä rohkeasta ennakkoluuttomuudesta esimerkkinä käyköön se että hän on sijoittanut olohuoneessa ryijyn lattialle toisen maton päälle, ja keittöstäkin löytyy lattialta ruusukuvioinen seinävaate. Näitä aarteita haluaville tiedoksi että asuntomessujen jälkeen huonekalut huutokaupataan huutokauppa.comissa ja pientavarat myydään Kontti-kierrätystavarataloissa. Ainakin minulla on mielessä pari aarretta, joita mieleni tekisi.

Päätän asuntomessuraporttini tältä vuodelta tähän. Seuraavassa postauksessa mennään merelle.

#asuntomessut2018
#villakarhu
#visitpori
#rakastuporiin
#visualaddict
#suomenpunainenristi
#kontti
#kierrätys

Villa Karhu, kierrätys, Punainen Risti, Kontti-tavaratalot, Frida Steiner, rakastu poriin


Frida Steiner, Lundia, diy, kierrätys, Kontti, Punainen RistiVilla Karhu, tapetit.fi, Alvar Carto, diy, ideat, Frida Steiner, kierrätys
Työhuoneen Porin kartta on toteutettu yhteistyössä Tapetit.fi ja Alvar Carton kanssa


Ja tässä viimeisessä kuvassa suunnittelija ite, aina iloinen Frida Steiner, visualaddict.fi

2 kommenttia:

Frida - Visualaddict kirjoitti...

Oujeeee... tämä oli kyllä yksi tämän vuoden huippu-projekteista. Kiva, haasteellinen ja todella koukuttava. Tekisi vieläkin mieli kurvailla Konteissa ja poimia ihanuuksia :)

Elsa kirjoitti...

👍👍👍