perjantai 27. heinäkuuta 2018

SISUSTUSINSPIRAATIO MYKONOKSELLA

Ensimmäinen työviikko - hikinen sellainen - on melkein takana neljän viikon antoisan lomaviikon jälkeen. Loma on parasta siinä mielessä ettei ole minkäänlaisia aikatauluja ja voi tehdä mitä haluaa tai olla tekemättä yhtään mitään, ja sitten vielä ne pitkät aamut, aijai niitä minun tulee ikävä. Mutta kivaa on vaihteeksi olla töissäkin. 

Otetaan perjantain sisustusinspiraatioksi kuvia Mykonoksella sijaitsevasta San Giorgio Mykonos -hotellista, joka on yksi Design Hotels-konseptin kohteista. Luonnonmateriaaleja matoissa, tekstiileissä ja huonekaluissa, vaaleita värejä, ilmavuutta, valoisuutta, rentoutta. Sisustuksen on suunnittelut vahvalla ja tunnetuksi tulleella käsialalla Annabell Kutucu ja Michael Schickinger. 

First work week almost behind - a sweaty one because of the unusual hot weather - after four weeks bliss and holiday. Let's take a Friday interior inspiration from San Giorgio Mykonos hotel which is one of the Design Hotel concept destinations. The hotel is of high aesthetic with natural materials in carpets, textiles and furniture. Very airy and light. The interior is designed by the duo of Annabell Kutucu and Michael Schickinger. 

Source of pictures and more information: Design hotels
Ei kommentteja: