sunnuntai 19. elokuuta 2018

READY, STEADY, GO IKEA 2019!

Loppukesän yksi odotetuista julkaisuista lienee IKEAn uusi kuvasto - rakastan paperisia kuvastoja, lehtiä,  esitteitä - hurraa ja eläköön painettu sana.  Pääsin viime torstaina IKEAn kuvaston lanseeraustilaisuuteen, joka järjestettiin Vaunuhallin Korjaamolla. Hienosti järjestetty tilaisuus, jossa oli mukava tavata tuttuja ja tuntemattomia, sekä kuulla mitä uutta on tulossa sisustussyksyyn. Uuden juuri ilmestyneen 2019 kuvaston teemana on "Eläköön oma tyyli", jonka taustalla on positiivinen ajatus rohkaista meitä kaikkia sisustamaan omalla tavallamme oman tyylisen ja omaa arkea parantavan kodin. Sisusta sillä mistä tykkäät, yksinkertaista, eikö vaan? Eikä minkään tietyn sisustustyylin mukaan orjallisesti vaan siten että itse kukin viihtyy kotonaan. Uusi kuvasto on upea, ja olen sitä jo ehtinyt selaamaan moneen kertaan ja sivutkin alkavat olla hiiren korvilla, ja toive-/ostoslistoja olen ehtinyt tapani mukaan tekemään. Juu, rakastan myös käsinkirjoitettuja listoja. 

Lanseeraustilaisuudessa saimme ihailla supertaitavan ja -ihanan Anna Boströmin sisustamaa kolmea elohuonetta. Ne eivät olleet ihan valmiita vaan IKEAn porukka oli jättänyt tilaa luovuudelle sillä illan aikana halukkaat saivat stailata Annan luomat elohuoneet uudelleen oman tyylin mukaan. Mentiin illan #olensisustaja -teemalla.

Mitä uutta sitten on tulossa IKEAan? Elokuussa myyntiin on tullut SAMMANHANG-mallisto, joka tarjoaa persoonallisia säilytysratkaisuja - mm. Hanna-Kaarinan Heikkilän suunnittelema uutuuskaappi, joka  on peiliä sisäpuolelta ja korkista ovet. Lokakuussa syvät sävyt, skottiruudut sekä kukkakuosit valtaavat IKEA-tavaratalot. 75-vuotiasta IKEAa onnittelee puolestaan GRATULERA-mallisto, josta löytyy mm. kuvissakin vilahteleva thonet-tyyppinen Bjurån-tuoli, ja muitakin IKEAn klassikkohuonekaluja on luvasssa uustuotantoon. Ainiin, ja vegaanihodaria saapi ostaa IKEA-tavarataloista, uutta sekin on. 

#IKEAkuvasto
#olensisustaja
#eläköönomatyyli
#ihanaaollakotona

The new IKEA 2019 catalogue has been released.


Ei kommentteja: