tiistai 20. marraskuuta 2018

ERITTÄIN VANHAN TALON MODERNI KEITTIÖ

Mennään käymään Tukholman Vanhassa kaupungissa, josta löytyy runsaasti historian havinaa. Alla on persoonallinen esimerkki 88 m2:n kodista ja nimenomaan sen keittiöstä. Talon historialliset puitteet ovat asettaneet varmasti omat rajoituksensa sisustukselle ja remontoimiselle, ja silti tai juuri siksi tästä keittiöstä on saatu yllättävän omaperäinen ja hauska kombinaatio, jossa uutta ja vanhaa sopuisasti keskenään.   

This kitchen is very original and fun. A real combo of new and old. Situated in the Old Town of Stockholm which has full of historical buildings and surroundings. 

Via and more pictures: Alexander White2 kommenttia:

Vanha Jäärä kirjoitti...

Jännä kun ruotsalaisissa kodeissa näkee aika useinkin tuollaisia rappusia, joissa ei ole kaiteita. Ei menisi ikinä läpi suomalaiselta rakennustarkastajalta. Voiko Ruotsissa olla niin kovin erilaiset rakennusmääräykset? Tai sitt ruotsalaiset vaan rakentaa ja remontoi iloisesti hankkimatta mitään lupia ;-)

Mua häiritsee suuresti tuo yksi vinksallaan oleva laatikko :-D

Elsa kirjoitti...

Ihan totta, tuo vino laatikko pikkasen häiritsee. Mietin juurikin samaa kaiteiden puuttumisesta, ehkä vähän vaaralliset.