torstai 28. maaliskuuta 2019

BLOKKI

Minulla on blokki päällä, tämä koskee monia asioita, mikään ei innosta kovinkaan paljon, jos lainkaan. Olen ollut yhtä jaksoisesti kipeänä kuudetta viikkoa, ja se lienee suurin syy ettei mitään synny tai ettei mikään kiinnosta. Ei synny valokuvia, tekstiä taikka blogiaiheita. Enkä ole jaksanut kahlata nettimaailman sivuja enkä siten löydä mitään itseäni inspiroivaa. Toki elämässä on ilon aiheitakin eikä kaikki ole synkkää. Tällä viikolla sain lääkkeet joiden avulla sairaudet nitistetään ja saan terveen paperit. Huomenna perjantaina taitaa olla tämän vuoden lämpimin päivä, ja onhan  päivä yötä pidempi. Lisäksi positiivinen ihmetyksen ja hämmästyksen aihe on edellisen moodboard-postauksen saama suosio, ao. postaus sijoittuu kaikkien postaukseni joukossa TOP2:een mitä tulee lukijoiden määrässä. Joten kaunis kiitos kaikille kävijöille!

Otetaan tähän postaukseen kuvitus IKEAn Livet Hemma -sivuilta, jossa kohteena BJÖRKNÄS tuotteista sänkyrunko ja lipasto. Kuvat on stailannut Pella Hedeby.

Some inspiration from the site of Livet Hemma. And thank you for all of you who read the previous posting on my moodboard update. This particular post is situated to TOP2. 
Ei kommentteja: