maanantai 20. tammikuuta 2020

BETONITALON TUMMAT VÄRIT

Betonitalo suurine ikkunoineen ja pihoineen voisi olla kylmä mutta se ei kyllä päde tässä betonitalossa. Kuten edellisessä kohteessa, niin tässäkin keittiön ja olohuoneen ja pation avoin yhteistila on käytännöllinen ratkaisu. Väritysyhdistelmä hurmaa; vihreän harmaata betonia yhdessä mustien kaappien ja ikkunakarmien sekä puisen rimakaton kanssa matsaavat hienosti yhteen. Tila näyttää upealta, olen katsellut tuota keittiön kuvaa pitkään ja hartaasti. Kivaa vaihtelua valkoiseen keittiöön. Vaikka sisustuksen yleisväritys on tumma niin isot lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tuovat valoa, luonnon sisälle ja lähelle. 

Here is a great example of a dark colored interior but I think it is rather warm and inviting. Love the open space of kitchen and living room and patio, it is also practicable solution. And I want to point out the charming color combo of the open space; green grey concrete with black cabinets and window frames and with wooden lath ceiling, they go so well with each other. Despite of the dark interior coloring there is no lack of light, the big windows bring the nature near.

Via: Intressanta Hus

5 kommenttia:

beahirvonen@gmail.com kirjoitti...

Tämä on hyvä esimerkki viihtyisästä betonitalosta! Me juuri suunnitellaan taloa ja sinne tulee paljon betonirakenteita. Juuri laskeskelen paljon tarvitaan betonia ja harjaterästä. En malta odottaa valmista taloa!
https://www.mkraudoitus.fi/raudoitteet/

Elsa kirjoitti...

Jännät ja mielenkiintoiset jutut teillä meneillään! Tsemppiä!

KastehelmiB kirjoitti...

Nyt on asunto minun mieleeni. Ei voi kuin tuijottaa kuvia. Wau! Parhaiten minuun uppoaa hieman maskuliininen ja ronski sisustus. Kiitti kuvista, jatkan ihailua.

Tuula kirjoitti...

Ihanan näköinen betonitalo. Totta, nuo isot ikkunat tuovat valoa tummaan sisustukseen. Me rakennetaan taloa ja betonilattia tehdään tänään. Näistä kuvista voisi saada jotakin sisustusideoita omaan kotiin. https://www.pielisenbetoni.fi/hiilineutraali/

Tuula kirjoitti...

On kyllä tyylikkään näköinen talo. Ja nuo suuret ikkunat sopivat tuonne todella hyvin. Itse olen alkanut tykkäämään betonirakenteista todella paljon. http://www.oivaset.fi/