sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Wanilla Rose - ihanuuksien aarreaitta


Tänään lähdin ajelemaan Nurmijärvelle sisustuspuoti Wanilla Roseen, olihan tänään tiedossa Sisustussunnuntai. Wanilla Rose muutti kesäkuun lopulla Aleksis Kiven syntymäpitäjään vanhaan 1800-luvun loppupuolella rakennettuun puutaloon, jossa kaikki ihanuudet pääsevät valloilleen ja oikeaan ympäristöön. Puotipuksu Riitalla on värisilmää ja sisustustaito hyppysissä, sillä ala- ja yläkerta ovat erittäin tunnelmallisesti ja viehättävästi sisustettuna uusilla ja vanhoilla toisiinsa sopivilla huonekaluilla, esineillä ja tekstiileillä. Voisin vaikka jäädä tänne paratiisiin asumaan, josko edullisesti saisi vuokrata Wanilla Rosesta yksiön kesäksi, hihiih!

Sunnuntain kunniaksi pihalla oli kirpputori, jossa noin kymmenkunta pöytäkuntaa kauppasivat omia aarteitaan.

Nämä allaolevat kuvat on kuvattu noin parisen viikkoa sitten.


Vaaleanpunaiseksi maalattu fillari tai vanhan kansan kielellä munamankeli roikkuu somasti ulkoseinällä.
Päivän saaliini olivat House Doctorin CLV-tyynynpäällinen ja köyhänhopeinen vaasi puodin puolelta, ja kirpputorilta tarttuivat mukaani puinen lokerikko (taas jälleen kerran, eihän koskaan ole liikaa lokerikkoja, eihän?!), peilitarjotin sekä lippurulla.
Kiitoksia kovasti Riitalle, olipa mukava tavata ja sanoa käsipäivää, päivä oli ihana ja onnistunut - ainakin minun osalta, ja uskoisin että monen muunkin. Väkeä piisasi, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, kauppa kävi ja ihanuudet matkasivat uusiin koteihinsa. Tällaisia päiviä lisää, kiitos!

6 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Mitäs Elsalle kuuluu, ihanaa että olet parantunut tai voit ainakin paremmin. Sekä kiitokset vierailustasi, olin mielissäni, kun poikkesit.
Kiitos kun olet ottanut Riitan putiikista nuo ihanat kuvat , eikö ollutkin mahtavan hurmaava paikka. Itsekkin sanoin että voisin asua siellä hurmioituneena...ja jos vielä olisivat nuo kaikki kauniit tavarat ja huonekalut. Mikäs siellä olisi hiiviskellä ja ihastellen hypistäen kaikenlaista...eiköhän muuteta Nurmijävelle:))

päivi kirjoitti...

oi jospa oisin saanut olla mukana...
ihanat ostot ,riitan kauniista liikkeestä!onnenpekkoja jotka saatte siellä ostoksia tehdä... minulla pitää tyytyä puhelin tilauksiin... mutta hienosti on näinkin palvelu pelannut... hih... joka viikko.. melkein...
kiitos näistä kuvista...
niiiisk... minulla nuha vieläkin kiusana, toivottavasti sinä voit paremmin!

Hanneloore kirjoitti...

Hei Elsa!
Ihania ostoksia olit tehnyt ja kuvat liikkeestä tosi kauniita..
Nyt kun miehelläni alkoi kesäloma, niin minä olen ajatellut tehdä jonkun kesäretken ja Wanilla Rose kuuluu vaihtoehtoihin.
Noi lokerikot on muuten aivan ihania.
Kuulumisiin.
Hanna

Tiina kirjoitti...

Ihania kuvia, ja niin... kyllä siellä olisi ollut tosiaankin ihania juttuja... no, ei voi mitään kun asuu liian kaukana!!!
:) tiina.

Sarppa kirjoitti...

Kivat ostokset sinulla Riitan todella ihanasta putiikista, joskus tuonne päästävä!!

Hiukan kade oon.. =D

Rouva Kulta kirjoitti...

Hei Elsa! Maailmahan on hyvin, hyvin pieni paikka...Ihailimme tuona sunnuntaina lokerikkoasi Riikan kanssa. Mutta emmepä tienneet Elsan olevan parkissa edessämme ja "raahaavan" lokerikkoa autoonsa.Olimme ne kaksi "täti-ihmistä" mustalla Vito-pakettiautolla. Iloista viikonloppua toivotellen :-)