tiistai 12. elokuuta 2008

Kultainen kortti Villa Vaaleasta - kiva yllätys!


Kiitos kovasti mukavasta yllätyksestä, Villa Vaalean blogin pitäjälle. Taisi olla jo kolmas kultainen kortti, mutta kyllähän ne minulle kelpaa ja mieluusti. Kiitoskiitoskiitoskiitos!

Tänään on ollut oikein mukava ja lämmin päivä, aurinko on näyttäytynyt, oikein sellainen syyskesän päivä. Tässä hetki sitten lensi kuumailmapallo talomme ylitse. Harvemmin nähty ilmiö täällä ihan keskustassa. Ja näin matalalla melkeinpä kattoja hipoen. Tosin katson asiaa sammakkoperspektiivistä.

7 kommenttia:

Marja Kristiina kirjoitti...

Hieno näky! Minua jaksaa aina jotenkin hämmästyttää se, että naapuruston koirat menevät aina ihan sekaisin ei kuumailmapallon näkemisestä vaan sen humisevasta äänestä. Ehkä se on niistä pelottava, ehkä vain kummallinen, mutta hepulin saavat yhtä kaikki. Luonnonilmiö sekin!

Elsa kirjoitti...

Kuumailmapallon humiseva ääni on hyvin tunnistettava! Tiesin heti, mistä oli kyse vaikka en mitään nähnytkään. Ja kamera käteen!

päivi kirjoitti...

minä jo ajattelin että Elsako se siellä lentää?
olisi kylläkin upea kokemus, mutta uskaltaisinko edes silmiä avata?
täälläpäin noita ei kyllä näe?
sepe joskus yli lentää huristaa....
oletkos tuon sydämmenkin tehnyt?
se kyllä suloinen on....
terkut vielä valoista illasta
.. ihan poutaiselta taivas näyttääkin!
päivi

Elsa kirjoitti...

Heips Päivi!

Pehmosydän on tekeleitäni. Täällä nyt sateli vähän vettä.

- Elsa

titta kirjoitti...

Todella mahtava kuva tuo viimeinen! Kauniita ruusujuttuja edellisessä postauksessa *dreaming*
:) Titta

Tiina kirjoitti...

Kauniit ruusut edellisessä postauksessa, on ne vaan niin kauniita. Kyllä tuo kuumailmapallo on aika jänskän näköinen ja olisi varmaaan ihana kokemus, jos enää uskaltaisin... nuorempana kamala hurjapää... nykyään liekö järkeä vai mitä? ;) mutta ei enää kaikkeen suinpäin kuten ennen... ;)

Sirkka kirjoitti...

Täällä taivaalla tosi usein kuumailmapalloja , mutta eilen siis aivan kauhukseni ne lasketuivat aivan tuohon meidän lähelle, kuvia otettiin..ai kun nauratti tuo Päivin kommentti:))