maanantai 20. heinäkuuta 2009

C'est la vie!


Olen käynyt Wanilla Rosessa Nurmijärvellä useaan kertaan lomani aikana, ja kyllä ainakin yksi reissu (tai kaksi) sinne on tehtävä. Ostoksia olen joka kerta tehnyt, tietysti. Sääli että Riitta laittaa puotinsa kiinni, ja nyt pitää keksiä uusia "hovihankkija". Minulla on tainnut jäädä ns. komuuttivaihde päälle sillä hankin jo toisen komuutin vähän ajan sisään. Tämä yksilö on isompikokoinen, kerman värinen, kulunut kuin mikä, maali rapisee, kaikki siis kohdallaan. Tällaiseksi se jääkin. Tämän pariksi ostin samansävyisen vanhan pinnatuolin, nitisee, natisee ja rapisee, ajanpatinaa siinäkin runsaasti.Tuo sohvalla oleva luonnonvalkoinen peitto on myös Wanilla Rosesta, kevyt puuvillainen pitsinen torkkupeitto. Ja wanhasta lakanasta tehdyt pikkutyynyt pitsillä ovat tämän viikonlopun tuotostani.
Myin parisen viikkoa sitten vanhan sivustavedettävän sohvan. Sen jälkeen olenkin oikein kunnolla "rymsteerannut", siis siirtänyt huonekaluja paikasta toiseen. Sain enemmän tilaa keittiööni, ja sijoitin sinne aiemmin hankkimani komuutin. Siirsin sinne myös rautasänkyni. Näin sain rautasänkyni pidemmäksi, ja se käy paremmin sohvaksi.


Hi guys! Hope you have had a nice weekend. I have been doing some shopping, bought an old cream coloured cabinet and chair. And both have lots of patina and time tells its story in these pieces of furniture. More faded, the better is my motto. I sold a couple of weeks ago my wooden soffa, and since then I have been moving my furniture here and there. Iron bed and the little cabinet are now in the kitchen, and found each other in a suitable manner. I have still three weeks of holiday which is sooo wonderful.
P.S. Vielä on runsaasti aikaa (melkein puolisen tuntia!) osallistua arvontaani jättämällä arvontapostaukseen kommentin, joten harriuppia! There is still time (about 30 minutes!) to participate my lottery by leaving a comment to lottery posting. So hurry up!

12 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Niin kaunista, niin kaunista! Mitä muuta tähän voi enää sanoa!

Teija kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ilona kirjoitti...

Tosi kauniita löytöjä olet taas tehnyt! **kade**

U.M kirjoitti...

Ihanan näköisiä kuvia kodistasi! Kauniita käsitöitä olet tehnyt..

maano kirjoitti...

VAU MITÄ LÖYTÖJÄ NIIN KIRPUILTAKIN KUIN WANILLA ROSESTAKIN :)

Kris kirjoitti...

Ihana nurkkaus sohvan veressä!
Täydellinen mielestäni.
Rautasänky on varmaan ihana keittiössä ja voihan siellä ottaa pikku nokoset jos väsyttää :)

Sirkka kirjoitti...

Kuinka kaunista jälleen...pidän niin tavattoman paljon näkemisestäni, oikein tunnen kuinka olet saanut ihanuuta aikaan ja mieleistäsi, niin sitä pitää, kaikki on kaunista ja puoleensa vetävää..kutsuvaa ajanpatinaa, kuin musiikkia korvileni,..kaunista sellaista.

Hymyillään ja ollaan Onnellisia!

Neiti Nimetön kirjoitti...

Tuollaisia elämää nähneitä kaunokaisia minäkin aina yritän metsästää. Super tuo komuutti!

Mari kirjoitti...

Ihanat kuvat! Niin sievästi olet kalusteita taas pyöritellyt:) Ja uudet hankinnatkin niin upeita:)

Tiina kirjoitti...

Upeita nuo sinun komuutit,
rappioromantikon sielua ihan kirvelee... voisin ottaa noi meillekkin, ihanat ovat molemmat!!!

Tuikku kirjoitti...

Ihania komuutteja. Niin kauniita kuvia...kotisi on niin ihana:)
On se vaan surullista tosiaan tämä Wanilla Rosen häviäminen. Mitä sitä nyt keksitään?

jonna kirjoitti...

hei!
ihanaa että tykästyit wanhaan työkalupakkiin, mullakin on ollut toukokuusta asti blogi mutta aika ei ole riittänyt päivityksiin... :)
ihania tavaroita sinulla!