lauantai 1. elokuuta 2009

Adieu juillet! Bienvenu août!

Wanilla Rosesta hankkimani wanha pitsinen paita
Hyvästi heinäkuu, olit hyvä ja mukava kuukausi! Ja tervetuloa elokuu!Ja nyt lähden sisareni kanssa Porvooseen. Toivottavasti aurinko jaksaa paistaa! Mukavaa viikonloppua kaikille tänne eksyneille! Ja kiitoksia jo etukäteen kommenteistanne!

Farewell to July! And wellcome to August! This is my working corner, I bought an old wooden and small table, on which I placed my printer. Such electric machines are always difficult to place nicely in home, usually ugly and lots of wires. Under the table there is an old beverage crate which I painted white, of course! So, this is my corner where I surf on the net. Have a nice weekend!

Olin aikaisemmin tällä viikolla mattopesulla, se jos mikä, on antoisaa hommaa. Vaikka itikat - olen itikoiden ikisuosikki! - kiusasivat, niin sain jynssätä juuriharjalla mielin määrin, ja puhdasta syntyi. Kolme luonnonvalkoista puuvillamattoa tuli pestyä yhdessä äitini kanssa vinhaa vauhtia. Mäntysuovalla pestyistä matoista tulee mukava tuoksu huusholliin.

Olen laittanut nettinurkkaustani uusiksi. Hankin vanhan pienen puisen pöydän, jossa kaksi tasoa. Toiselle niistä laitoin printterini, alle kuluneen valkoiseksi maalatun vanhan juomakorin joka oli muuten alkujaan punainen. Ja päälle muutama laatikko, johon voin jemmata kyniä ja vihkoja yms. Vieläkin näkyy inhoamani johdot, niitä pursuaa aina jostain nurkasta esiin. Pöydän ympärille voisi sopia verho peittämään tulostin ja alempi hylly. Tältä näyttää nurkkaukseni jossa surffaan netissä.

13 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Minäkin toivotan elokuun tervetulleeksi...
Oi miten kaunis bloggauspaikka sinulla on...

Kris kirjoitti...

Niin, uusi kuukausi tuo aina jotain jännää tullessaan. Koulut alkaa... minulla on muuten par viikkoa lomaa vielä!!
Onhan tätä kesää vielä jäljellä... onneksi!

Mari kirjoitti...

Kaunis nurkkaus, tuoli etenkin on ihastuttava! Kiitos palkinnosta, se oli ihana <3 Laitan kuvan blogiini kun pääsen muuttamaan, nyt on niin hujan hajan paikat :)

-A- kirjoitti...

Nätti hyllykkö ja tuoli ♥ Verho sopisi tuohon hyllyyn varmasti hyvin!

Minäkin saan kylmiä väreitä kaikista johdoista, joita pursuaa joka puolelta! Työhuoneessa olen yrittänyt kätkeä kaiken elektroniikan näyttöä lukuunottamatta kaappiin tai verhojen taakse. Eipähän pölytäkään niin paljon!

TeSa kirjoitti...

Vautsi, ihanat nuo vanhat rekkarikyltit.
Kiva tuunata ja kokeilla kaikkea uutta oman työympäristön kaunistamiseksi.
Johdot, hmm... pakollisia, johonkinhan sen pölynkin on keräännyttävä.

Galleri MochB kirjoitti...

Vi borde också ha ett sånt sidobord! Så snyggt det blev och massor med utrymme för ett och annat. Mina mattor är fortfarande otvättade... Men jag kan känna den härliga doften av tallsåpa :O) Hoppas du hade en trevlig helg!

mimmuli kirjoitti...

Mäntysupa on niin kesäinen haju=) Nuo johdot ovat minukin murhe ja päänsärky olen piilotellut niitä koreihin ja vaikka minne mut aina ne mokomat pilkottelee..

Parolan asema kirjoitti...

Johdot ovatkin kimurantti piilotettava, kauniisti olet ne kuitenkin kadottanut nurkkaan. Ja ihana vanha kylttikokoelmasi, sama pehmous täällä katukyltteihin :)

kati kirjoitti...

Meikäläistä tuo mattopyykkäys vielä odottaa...pitäsi saada kunnon inspiraatio ja voimanpuuska ;) Mutta on joka tapauksessa elokuun listalla.

Viihtyisä nettinurkkaus sinulla. Löysit kyllä juuri sopivan kokoisen pöydänkin siihen. Ja tuoli on oikea kaunotar.

päivi kirjoitti...

kaunista sunnuntai aamua ja alkavaa elokuuta sinulle :)
tuo netti nurkkaus on kaunis ja tiedätkös tuo pikku pöytä ihan samanlainen kuin minulla keittiön nurkassa!
eri käyttötarkoitus vain:)
ihastuttava työtuolisi on kuin koru:)
elokuu-terkuin päivi

tinttarus kirjoitti...

Ihana pitsiunelma ja silmiini osui kaunis ristikin<3
Onpas sinulla viehkeä bloggauspaikka!!
Tervetulleeksi toivotellaan alkanut elokuu....itselläni lomaa vielä pari viikkoa, mutta perinteisesti ajatukset väkisinkin kääntyvät kesästä kouluun tässä vaiheessa....uusi luokka ja viiden lapsen verran isompi kuin edellinen ovat jo ajatuksissa...

Sara kirjoitti...

Kaunis tämä ylin kuva, nettinurkkaus näyttää hyvältä myös!
Hyvää elokuuta!

nevin kirjoitti...

What a beautiful images, lovely blog.