sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Egyptian in Bed


Ostin eilen jotain uutta - välillä. Nimittäin pussilakanat, jotka ovat egyptiläistä puuvillaa, ja tuntuvat todella ihanilta ihoa vasten. Värikin on mieleinen, oliivin vihreä, ja yksivärinen, kivaa vaihtelua. Tätä väriä ei minulla ole pussilakanana aikaisemmin ollutkaan. Ja sopii monen värin kanssa yhteen, nyt sänky pedattuna beessin aluslakanan kanssa. Sopii vaikkapa vaaleanpunaisen tai tummanruskean kanssa. Onko värejä tulossa elämääni, ei kai nyt sentään?! Täytyy varmaan laittaa värijarru pohjaan... hih!
New bed linen to my bed. Duvet cover in beautiful olive green colour. They are Egyptian cotton, and feel comfortable towards the skin. This particular colour goes well with other colours, now with beige bedsheet. Me likey a lot this colour, maybe my life turns more colourful - no way! I am colour coded to white, hih!

P.S. Uusi autokin löytyi, väriltään tietysti valkoinen. Nyt odottelen sen saapumista, joskus marraskuussa saanen sen käyttööni. My new car is on its way on November , coloured white, of course!

19 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

on hyvän värisiä...mistä ostit niitä..?

Elsa kirjoitti...

Nämä ovat Casa Stockmannin mallistoa, yhden sängyn p-lakana maksoi 29,90 e ja tuplaleveä 49,90 e ja tyynynliina 7,90 e/kpl

outi kirjoitti...

Egyptiläinen on ihanaa! Ostin joskus vauvanharsoja netistä, tehty egyptiläisestä. Mitään niin pehmeää minulla ei ole ollut ikinä. Taitaa tulla reissu Stockalle!

Rumour has it kirjoitti...

I do love this ´military´ or olivegreen as well and have some fabrics in that colour too. Your bedlinen is wonderful! But the very best fabric to sleep in, is pure linen... unfortunately a bit expensive :)
Have some good nights in your pretty bed!

Mari kirjoitti...

Ihanan houkutteleva sänky;) Kauniin väriset petivaateet, tykkään.

Mari kirjoitti...

Kivan väriset :)

Piia kirjoitti...

Mukavan näköiset,houkuttelevat nukkumaan =) Olikos ne kalliit?

päivi kirjoitti...

hei:)
kivan väriset, sopivat hienosti valkean kanssa:)
onnea uuden auton omistajalle:)
leppoisaa viikonalkua,
halauksin päivi
ps, saitko sähköpostini?

Tilu kirjoitti...

Heips,
Minullakin on Stokkalta ostetut Egyptiläiset aluslakanat ja tyynyliinat. Hyvinä ovat säilyneet monituiset pesut ja kuivatukset kuivausrummussa.
Onnea myöskin uuden auton johdosta!

maiju kirjoitti...

Ei paha! Itse olen kuolannut kivipestystä pellavasta tehtyjä H&M HOME-malliston yksivärisiä lakanoita... Kuulostavat niin ihanilta, mutta en siis vielä ole raaskinut.. Aleja odotellessa! Oliivi on kyllä kaunis väri, joten ei tässä mitään jarruja tarvita!! ;)

Kris kirjoitti...

Yksinkertaista mutta kaunista och grönt är skönt :)
kauniita unia sinulle!

TeSa kirjoitti...

Epyptiläinen pv on laadukasta, neuloja tuntee laadun. Hih!
Ihana väri, mieltymys vihreään.

Galleri MochB kirjoitti...

Olivgrönt är ändå en ganska diskret färg ;O)

Rostrose kirjoitti...

Servus, dear Elsa, I also love this kind of colours - they fit with everything, every style. And your sleeping-room looks so "feather-light but cosy" and very beautiful - hmmmmm, would be nice to lay down there ... NOW!!! ;-) I'm sure the cushions feel great!
Hugs & MoiMoi, Traude

kati kirjoitti...

Oi tämä väri on ollut minulta aivan unohduksissa, hyvältä näyttää!! Tulee ihan syksy fiilis, ihana.

AnnaRiikka kirjoitti...

Taas uusi väri, oliivi, joka on ollut täysin unholassa! Kohta kotini on kuin suuri värien oksennus :D Jarruja siis tarvitaan täälläkin!

Sänkynne näyttää ihanan kutsuvalta..

mimmuli kirjoitti...

Onnea uudelle autolle=)!

Tosi kivan näköisiä egyptiläisiä=)Syksyn tullen haluan ainakin itse väriä ja valoa ympärille=) Tänne on hiipinyt sinistä, harmaata ja ripauksia mustaa...

Sirkka kirjoitti...

Älähän ihmeessä värijarrua päälle laita...nämäkin ovat niin kauniin väriset ja sopivat tunnelmaan..ja vielä ihanat nukkuakin...

Kauniita egyptiläisiä unia!

Vintage kirjoitti...

Kutsuva kokonaisuus, rento meininki:). Tykkään.