keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Botanical Printables

Muutaman päivän sairaslomalla on aikaa blogille ja netissä surffailulle. Opetustauluista olenkin aiemmin yhden postauksen tehnyt, ja siitä jäi into kasvikuville. Uuden Kuun Emilian ja Fru Skrotin innoittamana googletin kasvikuvia, ja löytyihän niitä runsaasti. Esimerkiksi Vintage Printable-sivu on mielenkiintoinen ja ehtymätön lähde vintage-tyyppiselle kuville.  Tulostin kuvat 10x15 cm-kokoiselle mattapintaiselle valokuvauspaperille. Käyvät postikortiksi tai tauluiksi tai ihan sellaisenaan ne ovat  minulla ihailtavana vanhan oven päällä. Näissä on sitä menneen ajan tunnelmaa ja kouluajan fiilistelyä.

While being on few days sick leave I have time for blogging and net surfing. Inspired by Emilia and Fru Skrot I found some nice vintage plant pictures that I printed on a thicker paper. For example, these kind of plant pictures can be found on Vintage Printable-pages. I have been inspired today a lot as I tumbled to gorgeous song of Brandi Carlile, this hint came from Minna.

Ja tähän ihanaan biisiin sain innoituksen Penni ja Lillin Minnalta, upea ääni, upea biisi! Hui, kuinka hieno!

4 kommenttia:

Kultsin kämppä kirjoitti...

Kauniita kortteja ja tosiaan Vintage Printablen sivuilta löytyy vaikka mitä!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Nuo on niiiiin ihania ja minä vain en saa aikaiseksi, ihastelen vain muilla ;)

Kiitos peukutuksista!

Bonjade kirjoitti...

Oh such great idea.....
I love those prints......
Lovely arangement....thanks for this nice tip.
Fine evening

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos ideasta. Täytyypä käydä tuolla mainitsemallasi sivulla. Olen kyllä tulostanut sipulikasveja, mutta tuolla sivulla en ole käynyt.

Ihania kuvia jälleen kotoasi!