perjantai 21. toukokuuta 2010

Suitcase and dustbin

Lumoavan kaunis päivä tänään on ollut, kuten koko viikon! Lämmintä ja pienoinen tuulenvire. Kyllä meitä nyt hellitään ja hemmotellaan. Pikkasen sääli että minun pitää potea jalkaani, enkä pääse ulos. Mutta huolet pois, jalka on kohta terve!

Pari hankintaa olen tehnyt. Huusin huuto.netistä vanhan matkalaukun vuodelta 1940, parasta tässä ajanpatina ja pieni koko. Lisää säilytystilaa tarvitsenkin kaikille aarteilleni. Vanhoja matkalaukkuja ei minulla olekaan kuin yksi entisestään. Sitten vielä toinen aarre täynnä ruostetta ja ajankulumista. Ranskalainen roskakori, jota tuskin tulen käyttämään roskiksena. Se on ihan kaunis tällaisenaan. Tämä hankinta ompi Wanilla Rosesta.Plantagenista tarttui mukaani lankaköynnös, kranssimallinen ja ruukussa. Täytyy vaan muistaa kastella säännöllisesti, se tuppaa minulta unohtumaan. Taas on muuten perjantai, viikko vilahti supervikkelästi, joten oikein mukavaa viikonvaihdetta kaikille tänne kurkistaneille!


Today it has been very beautiful weather, sun and warm (+25 degrees Celsius). The nature is soon blooming in its full strength and power. Now is the best time of the year, definitely. Some new purchases or actually old I have made, an old suitcase from 1940's, faded and its small size is ideal for my small home. Another treasure is an old metal French dustbin, rusty and worn. Not anymore for trashes but maybe for pillows. Have a nice weekend!

10 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Kuvasi ovat jälleen niin kauniita! <3

Lankaköynnöstä metsästän edelleen, ehkäpä huomenna sen löydän ;)

Mukavaa viikonloppua!

Rostrose kirjoitti...

Yeah! Both are quite good-looking!!! Have a wonderful weekend!
Hugs, Traude

AnnaRiikka kirjoitti...

Voi miten kaunista, kaikki hankintasi ovat niin harkittuja ja sopivat keskenään upeasti. Kunpa itsekin joskus omaisin sen taidon..:) Aurinkoa viikonloppuusi ja voimaa töppöselle!

Kamomilla kirjoitti...

Ihania ostoksia olet tehnyt! :)

Merja K kirjoitti...

Tuo roskis on kiva. En ole ehtinyt vielä piipahtaa Riitan luona, mutta suunnitelmissa on lähiaikoina.

Ihanaa viikonloppua :)

Marie Elisabeth kirjoitti...

Ihania löytöjä taas jälleen kerran :)
Toivottavasti jalkasi paranee pian !
Aurinkoista lauantaita Elsa sinulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Nuo matkalaukut ovat aivan ihania! Mullakin on himo hommata sellainen / sellaisia, mutta vielä ainakaan ei ole sille sopivaa paikkaa...

Sirkka kirjoitti...

Onnittelut hyvästä huudostasi, matkalaukkuja ei ole koskaan liikaa kauniille aarteillesi!
Roskis ja mikä nimenomaan minua mielyttää, niin jo sana "Ranskalainen, niin se on jotain se ja jota sana "vanha korostaa! Pidän!
muutaman ryppyisen paperipalan voit toki heittää sen pohjalle..hi!

Oikein kauniin lämpöisen tuulen päivää sinulle Elsa!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Hienoja ostoksia. Matkalaukut ovat tosiaankin siitä hyviä, että niissä voi säilyttää tavaraa.
Ihana roskakori!

Toivon, että jalkasi paranee pian!


Ihanaista alkavaa viikkoa sinulle!

Mari kirjoitti...

Ihania ostoksia jälleen!