torstai 8. heinäkuuta 2010

Industrial revolution

Heikunkeikun vaan! Mikä ilma tänään ollut, +32,5c ja sitten tuli vettä todella kunnolla. Sitä tarvittiinkin, nyt ilma on raikas eikä lämpöasteita kuin (!) +24c.

Teollisuusjutut, industry-tyyppiset sisustustuotteet, kuten lamput, tuolit, hyllyt, laatikot yms. ovat alkaneet kiinnostaa minua yhä enemmän ja enemmän. Niiden tyyli on karua, ankaraa, täynnä särmää ja ajanpatinaa.  Ne sopivat yhteen monen muun tyylin kanssa, kuten ranskalais-tanskalaistyylin maalaistyylin kanssa. Kattolampun olen jo aiemmin hankkinut alkutalvesta, se pitää vielä sähköistää. Jahka jään huomenna kesälomalle, niin se on yksi lomani aikana toteutettavista pikkuprojekteistani. Siitä kuvaa sitten tuonnempana.

Ja sitten löysin huuto.netistä tällaisen aidon tehdasseinälampun. Siinä on kätevä siksak-varsi, ja väriltään harmaa, ja niin naarmuinen ja klohmuinen, ja siis oikea aarre! Puhdistusta vailla, ja siihenkin pitää tehdä sähköhommia, joskin se on helppoa, sillä siinä on jo johdon tynkä. Sijoituspaikka on vielä auki, mutta kyllä se hoituu.

Today it has been very warm day, +32,5c and in the afternoon it started to rain heavily. The rain was so wellcome and needed. The weather is now fresh and pleasant. I am more and more interested in industrial interior items, such as lamps, chairs, shelves, boxes and so on. The severe industry style goes well with many interior styles, also with shabby French style. Here is my latest find a factory wall lamp, it has a clever zigzag  foot, it is grey, a bit rusty and surface  with scratches. Thus, an ideal shabby treasure! It needs some electricity work and cleaning, otherwise it is ready for use.

14 kommenttia:

Marie Elisabeth kirjoitti...

Tosiaan hyvän löydön olet tehnyt. Teollisuusjutut on kiehtosia tuo kivaa rouheutta. Lämpöä riittää vaikka ukkonen muutanan pykälän vei mennessään :)

Anu kirjoitti...

No wautsi. Upea lamppu, tuo varsikin on tosi kätevä.
Meillä on hautovan kuuma mutta vettä ei tirahda, vaikka jo vähän toivoisin sitä tulevan. Eilen piti sataa mutta ei tullut kuin pieni tihku. Tahdon kesäsateeseen.

Merja K kirjoitti...

Minäkin tykkään tosi paljon noista teollisuusjutuista, lamppu on upea.

Unelmassakin satoi tänään ja ilma tuoksuu ihanalta

MODERN COUNTRY kirjoitti...

It is perfect !! Oh how I love these little personal finds of yours..Please enjoy !

Aina

päivi kirjoitti...

kiva löytö!
minä en vain ole vielä lämmennyt noille esineille :(
mutta sopii sinulle kotiin kuin
nenä päähän :):)
meilläkin lämmintä
mutta sillä tavalla sopivasti, hipoo silti hellerajaa...
iltaterkuin
päivi

Arja kirjoitti...

Kaunis lamppu:-))
Täälläkin riittävän lämmin:-))

Kesäkukka kirjoitti...

Kyllähän tuollainen kaunotar nyt paikan löytää! :)
Täälläkin satoi ja ukkosti eilen, mutta ilma ei raikastunut. Sisällä on tukahduttavaa edelleen. Sade ja tuuli rikkoi vieläpä ulkorakennuksen lampunkin :/

Mukavaa ja kaunista lomaa Sinulle!

päivi kirjoitti...

öisellä kierroksella:)
tulin vielä toivottamaan sinulle oikein ihanaa lomaa!!
nauti joka hetkestä,
lomalla kun on taipumus kulua liian nopeaan:)
yöterkut,
päivi

Ainosofia kirjoitti...

Lampussa on sitä jotain ...

Kelpais mullekki :)

Kultsin kämppä kirjoitti...

Wau, hieno lamppu! Ja tosiaan, industry ja maalaisuus iskevät hyvin yhteen.

Unknown kirjoitti...

No sehän on super siisti...! ;=D
Juu, vettä tuli kaatamalla Hesassa, mutta täällä Klaukkalassa tai ainakin meillä ihan silleen just sopivasti, mikään ei mennyt länään ja kanisterit on taas täynnä ihanaa sadevettä.
Ihanaa lomaa sulle ja mukavaa viikonloppua.

Louise kirjoitti...

TUFF! :)

Pia kirjoitti...

IIIIK!!! nuo vauvankengaät!!!! MIKÄ LÖYTÖ!!! Kunten lamppusi ja kaikki muut juttusi!
Minunkin PITI käydä Billnäsissä kädentaitomessuilla, vai mikä lie, mutta en sitten "ehtinyt".

Helteistä viikonloppua! Ajattelin käväistä huomenna Paraisilla kirpputori-piha-päivillä.

Halihali!
Pia

Olivieno kirjoitti...

Hieno lamppu, tyylikäs varsi! Oletko katsonut koskaan LIViltä Sarahin taloa? Siinä yhdessä kohteessa laitettiin ulkovaloiksi sellaisia teollisuuslamppuja, joissa on metalliristikko lampun suojana. Ne oli minusta niin hienot että suunnittelen jo sellaisten hankintaa omaan pihaan.