tiistai 27. heinäkuuta 2010

Still time...

Vielä on parisen päivää aikaa osallistua kaksveesynttäriarvontaani, klikkaa viereistä kuvaa oikealla vaikka onhan teitä jo edustava määrä. On ollut mukava lukea keitä täällä käy, kiitos siitä.

Käväisin eilen kukkaostoksilla, kaipasin vihreää kotiini. Yksi takuuvarmoista on muratti, se kestää minulla pitkään - yleensä ainakin. Ja sitten vähemmän varmempi tapaus on kaunis laventeli valkoisessa korissaan. Ihana tuoksu lähtee laventelista, ja värikin on viekoitteleva.

Tänään taitaa tulla erittäin helteinen sää - ja koko viikosta myös -  nautitaan siitä kukin tavallamme!
Still time to participate my 2 years blogversary, click the picture on right. I have a permant yearning for green, so I went for plant shopping, The ivy and the lavender caught my eyes this time. The lavender has a charming scent and the colour tone of lila is lovely. Today it is going to be blazing hot, the heat is on!

9 kommenttia:

Johanna Rintanen kirjoitti...

Laventelisi tuoksun voi melkein aistia tästä ruudun läpi. Muraatti on meilläkin melkoinen selviytyjä, mutta tuon laventelin hengissä säilyminen on aina ollut veitsen terällä. Ihania molemmat ja ruukut myös

Seija kirjoitti...

Kauniit kukat ja hienot kuvat taas kerran. Muraatin kanssa onnistun minäkin, mutta laventelia en ole saanut menestymään, tosin yritin siemenistä alkaen itse. Parin vuoden tauon jälkeen voisin taas kokeilla uudelleen. Nautin helteestä siivoamalla vinttiä.

Ruusa kirjoitti...

Minä se onnistuin sisämuratin saamaan hengettömäksi,sen sijaan ulkona tuppaavat menestymään mainiosti!

Laventelinikaan ei ole ulkona parhaimmillaan.. Seija tuossa laittoi yrittäneensä laventelia siemenestä asti. Minäkin yritin,eikä siitä mitään tullut. Mutta istutin jälkeenpäin samaan laatikkoon ja multaan tomaatin ja kun sen siirsin ulos niin kas; laventeli alkoi kasvamaan ja kasvaa edelleen!:) Mitenkään en ole edes hoitanut ja nyt tomaatti varjostaa sitä kovasti..

Hassua,kasvun ihmeitä! :)

Sirkka kirjoitti...

Kaunis katseen lumooja on tuo sinun ihastuttava kokonaisuus muratin kanssa,.. sekä laventelin tuoksu on yksi lempituoksuistani, aina ohimennen koskettelen ja hiukan ravistelenkin, niin aah...huumaa!

Eva-Liisa kirjoitti...

Nuo ovat kyllä parhaat kukat. Muratteja minäkin ajattelin ostaa.

SariW kirjoitti...

Laventelin tuoksu on oikein klassikko näin tähän aikaan.
Tänä vuonna minulla ei olekaan sitä parvekkeella. Mutta edellisten vuosien kasvit kasvavat nyt puutarhassa ja kukkivat parasta aikaa : )

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kaunis muratti ja laventeli.
Minä onnistuin tappamaan laventelin kuumalla parvekkeella.
Ja kai se täytyy uusi murattikin käydä ostamassa. Heitin juuri entisen roskiin.

Oikein mukavaa keskiviikkoa sinulle!!

päivi kirjoitti...

aivan ihanat kasvatit sinulla:)
omat laventelini kuivuivat työpäivänän aikana terassilla ja uusia en ole saanut:(
olivat juuri alkaneet kukkia... mrrrr!
leppoista loppuviikkoa,
helleterkuin
päivi

Siren kirjoitti...

You have always so beautiful pictures on your blog, Im enjoying myself everytime Im visiting you!

I wish you a great weekend! Siren :)